Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

niquei, to nemyslis vazne??? ved ja byvam pri PD. takze mne by to uplne siklo. no pojdem sa ja asi skonzultovat aj dr. trskovi. ved do PD to mam na skok...

a aj ta cena ma prekvapila. ved baby tu pisali omnoho viac... aty mas ake prska?

maria1113

flow, máš pravdu, pozrela som to ešte raz a podrobnejšie.
Vladka, najskôr pošli svoje foto prs a svoj nick na e.uhrinova@gmail.com a potom dostaneš heslo na vstup do galérky, kde si budeš môcť popozerať foto báb.

niquei

lubs,
v pohode :) Napísala som to len pre upresnenie, aby aj ostatné baby vedeli, že Dr. Trška v Prievidzi neoperuje v štátnej nemocnici, ale na súkromnej klinike. No a mňa to tam vyšlo presne 2.224€. Ty ideš k nemu do SNOP-u a koľko Ťa to vyjde?

maria1113

zajacik006, prská sa ti pekne usádzajú, vyzerajú dosť veľké na to, že máš len 330ml, super.
Sloníík má prsia od dr. Fábryho.