Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

slonik, zajacik, koby mate krasne prska... priznavam, zavidim. v dobrom...

flow, mne sa aj tvoje velmi pacia, ale ked si upozornila na tu asymetriu, tak som si to vsimla, inak by som ani nie. ale jasne, ze ked nie si spokojna, treba to riesit...tak drzim palce...

Luxury

maria - to som rada, ze je to ok... len tak dalej:)

tiez som zvedava ci to posuvanie imlosa, co robili adelaide bolelo....

maria1113

luxury, ak ti dá dr. vybrať medzi dvoma veľkosťami, tak si vyber väčšiu. Mne je fajn, ale som dosť nemotorná pri šoférovaní.

Luxury

maria - ja sa skor bojim ci nebudu male:)

maria ako je tebe po 2 tyzdnoch po OP? ziadne problemy? pobolievanie? uz robis?

maria1113

vladka, keď budeš pozerať galérku, tak sama uvidíš, že niektorej babe spraví napr. 300ml toľko, čo spraví inej 400ml

maria1113

predtým som mala také dvojky, asi všetky majú pred opkou obavu, či nebudú prsia veľké. Tých 400ml znie veľa, ale pre mňa je to akurát.

maria1113

Flow bola v Chirmede nedávno, tak ti určite poradí. Ja som po opke dva týždne a bola som u dr. Červeňa. Mám 400ml vysoký profil pod sval

Veronika 86

Vladka,
aj ja idem do Chirmedu, dr.sa ma najprv spytal aku mam predstavu a potom mi podla toho povedal, ze co by bolo maximum..
Kedy ides?