Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

Luxury nevolala som doktorovi zatial.aj mám strach,aby nemuseli ísť implantáty von,aj čakám či to neustúpi.ja keď som bola na kontrole po 6 týždňoch,tak už som žiadnu bolesť nepociťovala,ale ešte som necvičila.od začiatku januára som začala cvičiť a odvtedy ma to pobolieva,ale pritom sa nejak nepremáham,necvičím s činkami,ani nechodím na zumbu.cvičím len pilates.inak baby máte krásne prská čo som pozerala nové foto!

Flow333

Veronika vladka
no mne tiež povedali že 460ml. Už krutili hlavami aké to bude vulgárne. Až som potom dostala strach či nebudem jedna chodiaca cicka. A nakoniec keď pozren dievčatá čo majú 350 tak vyzerajú niekedy vulgárne. Treba pozerať aj na postavu.
Adelaide
no super že ti to posunul. Verím že teraz to budeš mat pekne. Inak mne DR o posúvani nevravel nič. A ja Som po opke bola tak kludna že nemala som si to ako posunúť.

maria1113

adnavcosti, mne sa zdá, že niekto už písal, že dr. posúval impl.
Flow tiež písala, že jej dr. povedal, že 460ml bude vyzerať vulgárne, ale ani náhodou to tak nevyzerá.

AdnavCosti

veronika, vladka
Nechajte sa ovplyvnit lekarom, vedia, o com hovoria. Ale na druhej strane - co je "vulgarne" v jeho ociach, sa tebe moze zdat uplne ok, takze ak vies, ze sa ti pacia "pamelovske" prsa, tak huraaaa do toho a nech ti da max. co na prvykrat moze (je to znacne obmedzene). Moj dr. je tiez taky skor "velmi prirodzeny" na moje gusto, nechala som si poradit a sla som na max. co odporucal, snad sme spravili kompromis :-)

AdnavCosti

adelaide
Velmi sa tesim, ze si sa ozvala, aj vcera, vazne smeboli v "napati"

Teraz ste mi nasadili chrobaka do hlavy - vobec som si nemyslela, ze sa to moze POSUNUT!!! Ze sa to len tak "hovori", aby boli zeny po op v klude a tak, ale ze ti to doktor POSUVAL, tak to som v soku!!! Je super, ze o tom pises, ako dlho toto tu uz citavam a nespominam, zeby niekto spominal nieco take... Tak asi je to s tym pooperacnym kludom vazne "o niecom", co si ja pri svojom aktivnom synackovi teda neviem moc predstavit...ale uvidime
Uz takto o TYZDEN... :-))) Pocitam dni jak pred porodom ;)

Veronika 86

Vladka,
ja idem az koncom maja, nie velmi dobre obdobie na operaciu, ale inak nemozem, som mimo SR :)
Ja som rozpravala najprv s Dr.Magdom, potom aj s Kacmarom, boli tam ku koncu obidvaja..
Mne odporucili najprv 300ml, len ja som sa spytala, ze ci nemoze byt trocha viac, tak Dr. povedal, ze max by sa zmestilo 330ml, ale to uz by bolo vulgarne, tak ja neviem, lebo videla som baby s podobnou postavou pri podobnom zaklade aj s viac ako 330ml a mne to nepripadalo vulgarne.. Ale pojdem asi este raz na konzultacku tesne pred operaciou. Takze zatial je to 330ml, vysoky profil, okruhle :) Mozno aj ty by si mala ist este raz na konzultaciu :)

maria1113

adelaide, ako dlho vlastne trvá, kým sa impl vrastie, keď ti ho dr. tak ľahko po dvoch týždňoch posunul, ako sa môže vlastne impl posunuť, pri akej činnosti, lebo si treba na to dávať pozor. Čo sa týka mojich prs, ja som spokojná, kontrolujem ich, či sa niečo nedeje, sledujem v zrkadle. Keď mi muž meral obvod po opke som mala 100cm, včera som si merala, tak po dvoch týždňoch mám 96cm, takže odpuchli, cítim to aj na podprsenke, je mi volnejšia a už sa mi vracia citlivosť v ľavom prsníku. Už mäknú.
Adelaide, len si dávaj, aby sa to dobre zrástlo, šetri sa, ja sa tiež toho posunutia bojím, nikdy nevieš, pri akej činnosti sa to môže stať.

adelaide

a este vlastne. ani neviem ze preco to bolo posunute, ani dr. nehovoril. ja som sa pytala ci som to nejak mohla zapricinit,ale tvrdil ze nic zle som nespravila..tak neviem.

adelaide

cau babule
dakujem ze ste ma tu tak postradali.
no co sa tyka mna, to posuvanie nebolelo,ked mi decka prejdu motorkou cez nohu alebo u zubara to boli viac. vazne :o)ja som rada ze to islo, a dostali sa do jednej urovne..vsak to tu aj riesite,, flow..zuzkas..to su vlastne tie iste problemy.
a vam to baby preco na stichoch dr. neposunul kd to bolo vidno? vraj sato este da, ne je to zrastene..no vcera to nebolelo, ale dnes mam taky mierny poopracny stav..proste je to citlivejsie, take horucejsie, citim ten tlak, trosku stipanie..musi si to zvyknut.
tak fotky ked sa podari zajtra nieco vykuzlim, aj ked jedno mam podlepene.
maria ako sa ti menia? mne sa uz nastastie "sprirodzenievaju" sa mi zda.
inak pod pazuchami to mam ubolene a ta sprcha vytuzena mi nepadla nejak extra dobrelebo este nie som celkom ok.
a ta podprda mi sucha tie jazvy ! mato vytaca. ako to riesite? dala som si tam vatu..ale ta sa vytrati zachvilu ako hybem rukami...
takze ja dufam ze nebudem mat nejake viditelne ine tie prsia nejaku vyznejsiu nespokojnost ako spominaju baby.
vsetky nove vitam a s tymi co sa im to krati sa tesim
zuzi ty daj zajtra vediet, ale mas krasny zaklad, to bde siper vysledok
a korki ty v piatok. som zvedva.