Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

dobre ranko
no baby tiez neviemm. ja som sa aj po operacii pytala ci sa nemoze nieco stat a dr. ze nie, ze nemalo by sa.
ja sa to na kontrole spytam. clovek je tam v takom strese miernom ze sa nespyta na to co ma. no tiez si zelam nech su aspon ako tak rovnake a hlavne nech nic neboli. zuzkas neblazni, hadam sa to spravi. ale aj tak by som si asi aspon zavolala ze ci je to v poriadku. ja poznam baby co sa im rok vracala citlivost ale bolest neviem.
Inak to posuvanie trvalo par sekund a pan dr. to tlacil ako ked zubnu pastu chcete pitlacit, neviem k comu to prirovnat. ale fakt nic hrozne !
tiez ma to sokloi ze to tak lahko ide :o)
neviem kolko sa to prirasta..kolko? zeby tych 6 tyzdnov?
maria len 96? ty brdo idem sa odmerat aj ja. ked zaspi cez obed mala skusim nejake foto a zmeram sa.ale som RADA RADA ze nemam mensie. ale stale nezabudnemm na kleopatru a jej 300 :o) to by som povedala ze viac. ale na mne 400 je pohodaaaa

maria1113

zuzka, ja som listovala na tomto fóre, keď sme si písali po konzultačke, že koľko ktorej navrhol a vtedy pred si mala 83cm cez, vieš, chcela som vedieť, že koľko ti približne pribudlo na objeme. Aj mne povedala moja gynekologička, že ma po opke pošle na sono.

zuzkas

ten pás som mala nosiť do 3 týždňov od opky.vlastne do stehov stále a potom už len na noc.zatial počkám.rozmýšlala som,že by som sa šla opýtať gynekolkóga,či by ma nemohol poslať na sono pŕs,keďže som pred opkou nebola.tým sonom nič nepokazím...

zuzkas

áno už na prvej fotke bolo vidno,že jeden je trošku do strany,ale ono to bolo akoby len opuchom.stále som verila,že sa usadia rovnako...teraz ma už ani netrápi to,že niesu úplne rovnaké,ale trápi ma to,aby s nimi niečo nebolo.vieš,že ja som mala aj mlieko po opke,čo tu zatial žiadna nespomínala,takže možno mám nejaké väčšie prsné žlazy,alebo čo.ja na to,že som pred opkou nemala žiadne prsia,tak keď sa mi po pôrode naliali,tak som mala plné 3ky,takže problém asi bude v tých žlazách.

zuzkas

ahoj mária.v podprde keď som mala ešte opuch,tak bolo vidieť,že sú akoby trošku rozdielne,ale keď som bola na stehoch,tak vyzerali rovnako.keď sa opuch začal strácať a oni sa začali usádzať,tak to začalo byť viac vidno.na kontrole po 6tich týždňoch to bolo úplne vidno,že sú rozdielne uložené.tesne po opke som sa nemerala,ale teraz mám 88 obvod.