Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria presne to iste co ty. predtym 89 cez..a pod mam 77 ako ty..a tiez to takk odhaduje ako ty : )))

zuzka mali sme mat 100 : DDDD
vidite dievcata, nedavajte si MALEEEEE !!!!
ZDA SA TO LEN. Vsak Flow ? ; ))))
Ty sa mi najviac pacis ako sa vytacas ked preratavas kolko malo pribudnut a kolko pribudlo :o)))

BABY..dnes svieti kraaaasne slniecko.
tesim sa

maria1113

zuzka, ja som mala po opke skoro 101 keď ma muž meral, ale už odpuchli, mne sa zdá, že už nie sú napuchnuté, pofotím sa a pošlem foto, čo na to povieš.

maria1113

adelaide, ja som sa teraz marala aj pod , tak pod prsiami mám 78cm a cez 96cm, ja odhadujem tak na plný C košík, ty ako

zuzkas

adelaide ja ich mám citlivé dosť,len tá bolesť trošku,ale tú tiež nemám úplne každý deň.teraz mám krámy,takže ich má trošku citlivejšie a bolavšie,ale to som mávala aj pred tým.no uvidím,čo poriešim.ono to nieje že neznesitelná bolesť,ale cítim pichanie,rezanie.ty s máriou ste nemali mať po opke obvod 100?

adelaide

maria presne to iste co ty, a podprda tiez planta. ja mam podprdu 80 C..ale obvod pod mam len 77..cize 75 C-D bude???

adelaide

luxury dakujem pytala si sa ci cvicim. no zvykla som, ale 4kg potrebujem dat dole.. ja som zas teba chcela pochvalit ze mas pekny zaklad.
adnavkosti uz sa to blizi !! :o)) ku komu ides? prepac,,,ja uz mam hokej..zabudla som

maria1113

adelaide, zmeraj sa, som zvedavá. Aký obvod si mala pred opkou? Ja som mala 89cm necelých a teraz 96cm, snáď to zostane.

adelaide

he heeeee tiez len 96 !!!
svinuchy 3 centimetre kde suuuu?
no aj som cvakla..poslem poobede livke. berte to s rezervou, jedno je podlepene. to sme posuvali vyssie. to je aj mensie od prirody a aj zostane.

este raz sa spytam ako ste riesili tie pazuchy takto 2 tyzdne po..teda nic nic ste si nedavali ? neskrela vas ta podprda pod nimi? uz som mierne na nervy