Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Vladka
tak pomeral má a spýtal sa má akú mám predstavu. Bola som s kamoskou, ktorá má 350 a povedala som že chcem minimálne take prsia ako ona. A na to mi povedal že u mna na taký efekt cez 400. Tak pozrel rozmery impl podľa mier a povedal 420. A keď sme to prilozili tak vravim že malo. Tak že 460. Ale že to bude vulgárne do dekoltu. Keby mi to nepovedal tak idem ešte viac. Aj keď sa mi to zdalo dosť. Lebo o rozmeroch cez 400 nikto ani nepisal.

Flow333

Adelaide
vypocitavanie!!! No jasne. Tak safra. Keď implos má toľko. Spolu toľko a výsledok nesedí. Kde to je???

Luxury

Mne praveze hovoril doktor, ze aj po OP sa moze vselico stat, nejake zatvrdnutie ci co, ze to aj po rokoch a to treba vybrat implos a uz neviem ci sa to nejako odstrani a potom vlozi novy, radsej ked hovoril tie komplikacie, som vypla a nepocuvala :))))

Luxury

adelaide - diky diky, ale to len preto ze mam ruky trocha pri sebe:) ono to aj v podprske vyzera dobre,ale ked dam dole...no nic moc, ved este poslem foto.a ja xcem naha vyzerat dobre:))..Dr.mi aj povedal ze mam relativne malo miesta na silikon - ten uzky hrudnik...ale ze este vmestim implos. a tiez mam jeden iny ako druhy....preto mi dal rozdielne velkosti implosov, snad to nebude po OP vidno uz...ze keby mi dal rovnake,tak sa nic nezmeni...

zuzkas

adelaide z tej prdele si nič nerob!ja mám tiež obvod cez boky väčší,ako cez kozy!aj u nás krásne svieti,len mne sa nejak nechce ísť von:-(

Luxury

Adelaide - ahoj, vy mi tu robite stavy s tymi pooperacnymi vecami...ax boze, zacinam byt vyklepana :( nejak zo mna upada nadsenie a zacinam mat strach

baby, chcem sa spytat, to sono a tak, top sa vybavuje cez gynekologa alebo sa da aj cez obvodnu, bo sa stalo, ze moj gyndos sa stratil....