Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

flow, ty máš teraz koľko pod a koľko cez prsia? Pamätáš si, koľko si mala pred opkou, koľko ti potom pribudlo na objeme, som zvedavá.

AdnavCosti

VYPOCTY nesedia? :-))) Tak uz zostava len jedina moznost - dr. nam povedia, ze davaju tolko a tolko, ale kto vie, co tam nakoniec "narvu"...mozno tyzdnove ponozky a podla toho, kolko sa ich uzbieralo ;)))

AdnavCosti

Zuzka
To, ze ta to zacalo takto pobolievat a tak, mi pripomina mna asi pred 4 rokmi dom si nechala vlozit vnutromater. teliesko. Gynekolog zlaty, umiestnil dobre, vsetko malo byt ok... V tej dobe som byvala vo fitku pecena-varena, ale asi tyzden od vlozenia telieska som necvicila radsej vobec. Ziadne problemy neboli...Ked som potom zacala riadne chodievat do posilky ako predtym, zacalo to pobolievat, neskor som hocikedy aj "zaspinila" nohavicky, take jemne krvave hlieniky...Nechala som asi mesiac tak, ze sa to podda...NEPODDALO. jednoducho zakazdym pri nejakej namahe bolelo, resp. som zakrvacala. Po dvoch mesiacoch slo von, hoci dr. nevidel vobec dovod, preco som reagovala takto...:-(

mondan

ahojte,
práve som volala s martinkou, tak už je doma a má sa super..včera sa jej nedalo telefonovať, lebo jej bolo mizerne po narkóze.Predpokladám, že sa dnes ozve a popíše ako čo prebiehalo a ako sa cíti..

sloniik

ahoj Majka,
prská mäknú, aj priateľ mi povedal, že sú veľmi príjemné na dotyk.Ďakujem Majka, tiež sa mi páčia každým dňom viac :) Z tých mojich pôvodných asi nič lepšie vzísť nemohlo. Len včera som si všimla večer po sprche, že zo spodu až ku jazvičke sú tvrdé a dosť citlivé! hmm.... Dúfam, že to je normálne,ach jaj.
Keď som Livke posielala foto, písala mi, aby som jej poslala aj info kto ma opreroval atď..Asi to tam ešte nezaznamenala. Neviem už kto sa to pýtal, ale mám 320 ml, pod žlazu, anatomické Eurosilicone, podprskom.