Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Korki :)
Ak budes este online pred konzultackou.. Mohla by si sa ho prosim spytat aj na tie "studene" implantaty (co spominala lenkea)? Ze cim to moze byt zapricinene? Nedostatocnym prekrvenim, alebo? Ze ak mam vkuse ladove ruky a nohy (aj v lete), je pravdepodobne, ze by som implose tiez pocitovala ako studene, chladive? Diiiky.

Luxury

katka 33 - no to by bolo super:) ja som si dnes zajednala zatial 4.4./tiez mam kramy koncom mesiaca, preto :))/
este jedna preto,lebo som nebola celkom spokojna s tym co mi navrhol,videl asi ze som cakala nieco ine:) tak ze porozmysla a posle mi mailom moznosti, a ze detaily potom este doladime cca dva tyzdne pred opkou. dalej ze mi da tlaciva nejake a ze mi moze zabezpecit aj vysetrenia, ked chcem...ale ze to sono si mam uz vybavit.Mozno ma len chcel vidiet, xixixi :D
ano, ma toho dost,hovoril,ze marec uplne plny,ale ak by som chcela da ma na cakacku,ale marec som zrusila, predsa len je koniec financ.roka...bude robota.

Tak sa daj aj ty na toho 4teho :)

katka33

Luxury,
akoze este jednu konzultaciu? Naco? Ja som mu volala vcera, povedal aby sm mu zavolala dnes, dnes mi povedal aby som mu zavolala 15 ze mi povie kde ma 16 zoberie na konzultaciu...FUNNY...ale dufam ze druha nebude, ved ja v podstate ziadne info uz nepotrebujem, len mu donesiem foto prs ktore sa mi pacia a ci dokaze take spravit aj mne;) Mne sa jeho prsia, teda tie co robi zdaju najprirodzenejsie ale to je otazka vkusu, pozerala som galerku a vsetky ste tam pekne, ja ani nechcem velke ako zachovat si tvar nieco ako Lia86..ale vsetky od Trsku ste super, on robi take pekne hrusky, Cerven robi pekne jablka...take pevne, plny dekolt. Ja do mojich tanecnych siat chcem nieco prirodzene, len aby som aj bez podprdy mala objem bez viditelnych znakov implantatov. Takze ja som sa ho pytala aj na termin operacie a povedal cca mesiac...co by mohlo vychadzat niekedy zaciatkom aprila, kedze koncom mesiaca mam menzes...takze mozno sa uvidime!

Veronika 86

Vladka 19
ty si tam iba volala? nebola si priamo na konzultacke? Ja si tiez myslim, ze to nie je malo pri tvojich rozmeroch, sice neviem aky mas zaklad..

Leus
Mozno ze ty mas vacsi zaklad ako Vladka, tak preto ti tolko navrhol..

No aj tak vidim, ze Chirmed je tiez opatrny s velkostami, predsa chcu, aby to vyzeralo prirodzene :)

Ja si tiez nemyslim, ze 330ml je pre mna vela..aj ked nad tym stale uvazujem, predsa som nizka a aj dost stihla

leus

vladka 19
co???az tolko ti navrhli?ja som tiez bola u nich a mam presne tie iste miery ako mas ty a mne povedal magdo vtedy ,ze nagor stredny profil 280-300ml ...mne keby navrhol tolko tak sa asi zlaknem, eeeeeeee

AdnavCosti

zuzka
Tie bolesti a krvacanie, co som spominala - to nebolo bezprostredne pri cviceni, ale skor tak potom...akonahle som bola bez zataze 2-3 dni, tak ani bolesti ani nic...teoreticky som nemala preco mat "problemy", pravda je ale taka, ze akonahle to slo von, skoncilo aj "spinnie" aj obcasne pobolievanie v podbrusku. Nestresuj, uvidis, drzim prsty

Porovnanie so mnou - ja mam 160cm,51kg, 72-73cm pod prsiami a zhodli sme sa na tych 320ml, anatom., stredny profil - ale to asi skor zavisi od toho, co tam mam teraz, myslim ten profil... Ja tam mam dehydrovane, scvrknute hrusky (alebo nejaky podobny nezmysel :-)))

Luxury

lubs - ty si riadne tintitko:) ja som mala 49 kg pre otehotnenim a jak som bola chuda:) si teba neviem predstavit, ja si myslim,ked porovnam moje a tvoje rozmery, ze ti to bude dost.)
moja poziadavka bola aby to bolo co najprirodzenejsie bez podprsenky, a ziaden dekolt urobeny,ziadne kopceky,to nech mi spravi podprda.

vladka - polytech, to mas urcite dobru cenu:) len mne sa nece do KE :)

Luxury

lubs - takze skor, budem ta sledovat, co a ako :))) cize v polke marca? lubs a ty si si ake implantaty zatial vybrala?

no mne povedal ze urcite bude este konzultacka jedna...