Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

adelaide, to nevadi. to je super, ze fotime realitu a nedavame si to robit len kvoli kraskam z casopisov... no tak som zvedava, na tie ponozky, co ti tam napchal, xixi...

adelaide

korki u mna to je taky stav este napravania, ale uvidite na mne tych 400 nie je vela, ani neuveris ze tam tolko mam :o) alebo tam mam tie ponozky ako adnavcosti pisala :o)))

korki

ahojte. luxury, ja viem, ze cena sa lisi od znacky implantatu aj od tvaru. ale zmiatla ma nique. lebo co baby pisali, tak aj pri okruhlych bola cena o dost vyssia ako u dr. cervena... a ja teda rozmyslam viac nad okruhlymi. ved uvidime...

maria, adelaide, tesim sa na vase fotocky...

mondan

martinka54
tak ju len postivo nos aby si si potom mohla užívať tie famózne prsia:-)))) Kontrola o dva týždne? Myslela som že na štichy sa chodí po 10 dňoch.Ja som mu tiež dnes písala mail, že kedy teda a tak..tak uvidíme..idem na nákupy tak zatíííím ahooj a šetri sa:-)

martinka54

mondan
kontrolu mam o dva tyzdne, este mu mam volat kedy. a na tej podprsenke sme sa zatial dohodli tak, ze zatial ju mam mat poctivo

mondan

martinka54
ale kedy máš tú prvú kontrolu? Tlačiť to určite nie, veď isť potom zase na ďalšiu reopku to by bola iná haluz..Takže ak to chápem dobre dokedy ju budeš musieť nosiť ti povie až na tej kontrole? To pôjdeš asi vtedy kedy aj na štichy, však?

maria1113

adelaide, aj ja som poslala foto. No veru odpuchli, ty ich máš ešte tvrdé na dotyk, alebo sa ti zdajú ešte opuchnuté, lebo mne už mäknú.

adelaide

maria projekcia je profil, vyska implosu. dufam aspon. flow? je to tak?
martinka ja sa tiez pripajam

tak uz som livke poslala fotky.
priebezne budem doplnat. ale mne sa zmenili o tyzden dost..zmensili..odpuchli..
ako kazdej vsak