Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

maria
to si ani nepamatam kolko mi pribudlo, ale ja mam cez prsia tusim 91cm, teraz neviem ked som stiahnuta opat

martinka54

mondan
ano videla som ich, bez toho by som ani neodisla :-) bud su opuchnute alebo su az moc vysoko, ale take som chcela, snad mi to ostane take ake su. teraz musim mat tu pooperacnu podprdu do prvej kontroly, ale potom sa pofotim :-)

maria1113

martinka, tak ti gratuluje, že to máš za sebou, my tu riešime, že koľko sme mali mať po opke a koľko nám už ubudlo

Flow333

Tak teraz mám 12,7 cm a 5,4 cm profil a 560 sú 13,3 a 5,7. Čiže nič hrozne. Prsnik som mala 13cm. A môžeš dať + - 1 cm. Čiže do šírky imp 14cm.

Luxury

martinka - super, gratulujem :) dufam,ze toto napisem aj ja :)

korki - podla mna ta cena sa lisi aj podla tvaru silikonu, urcite za anatomy polytech nebudes mat komplet cenu 2200€ a ak ano, pojdem sa stazovat:) tak daj vediet potom :)