Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

ahoj maria,, dakujem. no vcera som sa tak normalnejsie osprchovala, aj mi to bolo prijemne pod tymi pazuchami. baby pod pazuskarky nemali ste v okoli jazvy take hrcky, take hrbolky, kopceky aleb o ako to nazvat. Stale mam strpnutu a taku divne ubolenu lavu ruku, vlastne som to zabudla aj s dr.prebrat. DObra som co.Najdolezitejsie veci.
Mna obmedzuje stale cez den ten pas...ide zhora jedneho prsa a zdola druheho, toho co pousuval..stale kontrolujem a napravam..ale neviem sa dockat kedy zacnu maknut ako pisete. to by som si priala.

zuzkas

teraz ma nepichá,ani nebolí,lebo som cvičila naposledy v utorok.dostala som silný menzes,tak budem až dnes večer zase cvičiť a bolesť určite príde:-(takže ty už pomaly ani nevieš,že si bola na opke,keby si si nevidela prská v zrkadle..,však?:-))to je dobré,že to tak zvládaš!

maria1113

ahoj zuzka, ja celkom fajn, už aj ráno to vstávanie nie je také bolestivé. A ty? Ešte ťa pichá v prsníku?

zuzkas

martinka ja keď som bola na opke,tak so mnou bola na izbe baba,ktorá bola už 3tí krát,teraz bola na posúvaní implantátov,aby mala bradavky v strede.ona tiež necítila žiadnu bolesť,ani nič,vôbec sa necítila ako po opke,len jej bolo zle z narkózy.buď rada,že sa tak dobre cítiš!:-))