Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

ahoj claaaang !
ako sa mas? super ze si sa ukkazala, baby ta tu spominaju. pamatam ako si sa o ne musela starat po opke..ako to dopadlo, pomohlo to podliepanie? Viem ze sme to tu uz moc rozoberali,ked sa ti nechce budem rada ked mi napises na adelaide812@gmail.com ..tiez sa o ne staram teraz
a vladka u mna bol spustac dokojenie 3.dietata..ja som mala vzdy male ale pevne,aj ked jednotky asi..a nejak som si s tym zila vyrovnane ako adela banasova. zazila som 3 tehotenstva+kojenia, cize stale plne prsia a ten stav ktory potom nastal som nedokazala uz zniest..bleeeee...ako keby nepatrili na moju hrud..a uz vobec zit s tym do konca zivota...takze tak

Lia86

Vladka,

Neviem presne, co bolo v mojom pripade spustacom, ze chcem silikony, ale ja som este na vyske ocumovala baby po zakroku na nete. Sice som mala svoje dvojky, ale malilo sa mi to. A po vyske uz nebolo o com, pockala som 3 mesiace, dokial mi prejde skusobna lehota a isla som do toho, neobanovala som ani na sekundu, ze som do toho isla. Akurat tesne po opke ked som mala bolesti som si nadavala:) Podla mna ti ten silikon krasne vyplni prska a nebudes tam mat uz len kozku. Nie je nad to, ked mas krasny plny dekolt. Ale o zakroku musis byt stopercentne presvedcena ze ho ozaj chces. Drzim palceky aby si sa spravne rozhodla=)

Nela111

Leus
Ty mas aku vysku a vahu, a aku nosis teraz velkost podprdy?

Flow333
Keby si nepovedala o asymetrii, tak ja si ju ani nevsimnem. (..mozno len na foto c.27.)

Lia86
Jaaj Lia..tak ked si mala povodne dvojky, nedivim sa, ze mas teraz take krasne a velke prsia. :)) A s chudnutim neblazni, ani deko dole!

Veronika 86

vladka
a poslala si Livke aj foto s tvojim nickom? ved ked bude mat cas, tak ona ti urcite odpise a posle heslo

Veronika 86

Vladka
no to neviem usudit ci to bude viac ako D..ale prsia urcite nebudu male :) :) mas dost velky zaklad..podla mna by sa Dr. vedel viac vyjadrit k tomu
No v mojom pripade idem na augm. kvoli malym prsiam, mam z toho depky uz par rokov :)