Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Vladka
tak ty máš svoje prska veľké. Čiže 360 ti spraví krásne prsia. Ja so svojou pristavacou drahou sa ani so 460 nebudem chytat na teba. Bude to podľa mna dosť.

Veronika 86

Vladka
ok uz si spominam :)
Podla tvojej foto by som usudila, ze tych 360ml bude fakt dost, no zalezi aj podla toho aku mas ty predstavu :)

leus

vladka
ako tak pozeram, tak ty mas sirsie proporcie aj v bokoch, tak asi preto vacsi implos, tak asi tebe bude ok ta velkost :)

AdnavCosti

vladka
skopirovalo, len sa neukaze cely odkaz - tiez som sa prvykrat "vyplasila" :-) A teda urobili ti to super!!! Len skoda, ze si tie nase ratolesti vyberaju svoju dan...

Luxury

danka 0 - ja som na jedneho chirurga citala vela staznosti na nosy a hned som zamietla aj prsia:) ale je to individualne, skus pozret nejake nazory...:)

danka 0

Baby prepačte že to sem pletiem ale dali by ste si k dr Trškovi spraviť aj nos ak by bolo treba? Prsia robi pekne ale ktovie ake robi nosy, Hm???

barbora10

zajacik

som onemela.jedny z najkrajsich v galerke!!!presne taka velkost sa mi paci a tiez mas nadherny tvar.dokonale!!!a tvoja postava je na zavidenie:)