Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

lubs - ja som sa rozhodla na zaklade prac,ze chcem taky tvar ako robi dr. Trska, takze k nemu. Predbezne mam rezervovany prvy aprilovy tyzden :)

Luxury

vladka 19 - ja mam 72 - 73 cm pod prsiami, 167cm a 54 kg momentalne a mne navrhol anatomy 285 a 320ml,vysoky profil....
ze vacsie by mi trcali uz kade tade, asi je to aj inych rozmeroch, bo to potom ja mam ake male, ked tebe je 360ml malo?

Flow333

Vladka
vydržať. Ona tu pošle. Neboj. A čo sa tej váhy týka. Ja ani neviem že tam niečo mám. Min týždeň som lyzovala a žiadny pocit prs.

Flow333

Martinka
aha. Čiže tebe ani so svalmi nič nerobil. Preto je to tak bezbolestne. Super. Uvidim čo mne povie DR

martinka54

flow
dakujem citim sa dobre. pokial by mi z tej narkozy nebolo zle, tak by som ani nevedela, ze som niekde bola. ale vies mne implantaty ostali na tom istom mieste, mne sa len koza odoberala, takze mozno preto to tak dobre znasam

lola 19

ahojte baby, ja myslím, že tá velkosť závisí aj od toho, ako povolí sval lebo ten tlačí na implantát. tak ešte sa nám môže obvod cez prska zväčšovať..:)

zuzkas

adnavcosti tak to je naozaj veľmi podobné ako u mňa,takže tebe to teliesko z nejakého dôvodu nerobilo dobre pri,alebo teda po cvičení,tak ako mne teraz nastal ten problém tiež po cvičení.no dúfam,že nebudú musieť ísť von,lebo to by ma porazilo!ešte počkám,nebudem to zatial riešiť,budem si viac sledovať kedy presne sú tie bolesti a zatiaľ si nebudem moc zaťažovať prsné svaly,i keď sa to moc nedá.som po opke už 4 mesiace a plná záťaž môže byť po 8 týždňoch.