Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria stale ich mam tvrde. ani nahodou ich nespojim ako pisala xexenka po 10 dnoch.
no a zuzi diki, tak aj ty tak..a kedy to vsetko preslo s tymi rukami a pazuchami?

clang

Flow
ked mi dr odpise, alebo ked mu zavolam a dohodnem sa s nim :). vobec neviem kedy je najblizsie v PK.

baby prosim neviete mi poradit s tymi klikami? mozem ich cvicit ked som 4 mesiace po OPke? na aerobick a na spinning chodim, ale klikom sa vyhybam, lebo neviem ci mozem..

clang

Ahoj adelaide
a ty si ich musis podliepat? a ako dlho si po opke? prepac, stracam prehlad uz :). no u mna nie je ziadna zmena. mala by som ist teraz niekedy za doktorom, aby sa na mna pozrel ale este mi neodpisal na mail, tak mu skusim zavolat. a bradavky nemam rovnako, ale to asi riesit ani nebudem. a jeden implantat mam trosku poklesnutejsi. ako nehovorim, ze som nespokojna, to nie. ale na 100% spokojna urcite nie som. jasne, idem napisat email.

zuzkas

adelaide aj ja som mala dlho strpnuté pod pazuchami a ešte takých 10cm na rukách.,aj hrbolčeky som mala na jazvách,také zatrvrdnuté to bolo a holenie pod pazuchami to bola katastrofa,lebo som nič necítila a bála som sa,aby som sa neporezala.