Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

ja to chapem tak, ze profil je o plnosti, to je to co vidis z boku, a ml implantatov je o och rozmeroch - vyske a sirke....nie?

preto napr. ja mam malo ml, ale mozem ist do profilu....tak som to pochopila:) bo viac ml by mi pretrcalo uz

adelaide

vladka zalezi aj aky mas prsny sval. napr lole a mne neurobilo tie typicke "gulicky", ten dekolt ako pises..ked mas velky prsny sval, ten prekryje implantat a ten prechod nie je vidno. aj ja mam vysoky profil a nemam ten prechod, uvidis na foto.
alia ked mala anatomicky tvar svojich dvojok tak ten vysoky profil jej prsia naplnil ale neurobil ten skok zhora

clang

Flow
akurat som si pozrela tvoj album a ty mas aky problem? Lebo sa mi zda, ze ich mas pekne rovanke :)

no riesit to chcem urcite, ale neviem ci prave teraz. urcite chcem aby sa na mna pozrel. bradavky teraz riesit asi nebudem, to si necham po detoch a predsa len aby sa mi tam nic neporusilo a tak vsetko. a bradavky som nemala ani predtym rovnako, takze je moje telo take. len som zvedava co povie na ten pokles. mam to nejak tak ako zuskas.

clang

Adelaide
ale 10 dní je skoro na to, aby si ich spojila. A sú ešte citlivé, tak to ani za každú cenu neskúšaj. Prvé 3 mesiace sa ti budú ešte meniť, až potom môžeš súdiť čo a ako je.

maria1113

adelaide, no veď ani ja ich nespojím k sebe, ale myslím tak, že už pomaly mäknú, je to rozdiel v tom, aké boli pred týždňom.