Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Maria a Adelaide
už sa neviem dočkať,kedy budete mať fotky v galérke. Vy ste také najčerstvejšie po opke,ktoré majú,čo ukázať. Teda ak nerátam Mimušku. A čo je s ňou,dúfam,že je všetko ok,bez bolestí?

zajacik_006

Dievčatá,ale ste to tu toho popísali...
Flow
mne sa vôbec,ale vôbec nezdá,že tam máš nejakú asymetriu ako ty píšeš. Keby si na to neupozornila,tak podľa mňa si nikto nič nevšimne. Ja viem,že každá jedna,čo už máme po operácií sa moc obzeráme a pozorujeme a hľadáme na sebe každú jednu chybičku,je to normálne. Ale keď vieme,čo sme mali pred tým,môžme byť spokojné. Môj osobný názor je, že máš prsia v poriadku,aj pred operáciou mala každá nepatrný rozdiel. No však uvidíš,čo ti na to dr.povie.Skôr Zuzkas,dúfam,že sa na mňa nenahnevá, má viditeľný rozdiel,ktorý by mal lekár vidieť a vyjadriť sa.

myca

Ahojte kocky, o mesiac aj ja idem na augmentaciu, len sa chcem opytat o akej galerii sa tu rozpravate, aj ja by som sa rada pozrela na fotky... Neviem sa rozhodnut medzi anatom a gulami..

myca

Ahojte kocky, o mesiac aj ja idem na augmentaciu, len sa chcem opytat o akej galerii sa tu rozpravate, aj ja by som sa rada pozrela na fotky... Neviem sa rozhodnut medzi anatom a gulami..

clang

Flow,
ahaaa no uz som si to vsimla, ked som si dala cely album. No ale naozaj to inak nevidno, a prsia nikdy nebudes mat na chlp rovnake. takze na tvojom mieste nic neriesim :)

Lia86

Vladka,

Neviem, cim to je, asi tym aky mas zaklad a podla mna aj trosku pracou chirurga, podla mna robi Cerven take ze hore je trosku skok a dr Trska prirodzenejsie. Ja som prave trosku ten skok chcela:) Jedna holka to tu super vystihla, ze dr Cerven robi jablcka a dr Trska hrusky:))))

Luxury

Flow33 - ja som ti uz pisala raz ze podla mna to velmo nevidno, len som rozmyslala, ze ty mas v oboh rovnaky implos, ze keby ti dal do jedneho vasci, ci by to nebolo potom menej viditelne? lebo aj zaklad si mala nie uplne rovnaky, ze?