Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

luxury aaano..celkom som. ale co uz budem vyfnukavat ako mi ta podprda lezie na nervy a ze dufam ze tak ako pise zuzkas ze budu rovnake to podprdy a na vzhlad aspon tak aby ini nevideli ze su trosku ine.

ach zuzi no je mi to luuto.

Flow333

Zuzkas
už som videla oveľa horšie prsia a po opke boli take že som padla na zadok. A DR by SIM povedala, že nie preto si dávam robiť prsia za2500€ aby som hľadala dobrú podprdu. Rada by som si v lete dala aj Saty bez podprdy

Luxury

adelaide - verim, ze ty chapes,ved keby nikto, tak ty urcite:))) ano ano tak, postavene bradavky, hehe :D som taka uchylna asik :)))

no a ako sa mas? dnes sa mi zdas viac vysmiata, ci? :)

zuzkas

zajacik vôbec sa nenahnevám.takže aj ty ten rozdiel vidíš!vieš ja už som si myslela,že len ja som moc všímavá,že si prsia moc sledujujem. dr. na kontrole aj po upozernení ten rozdiel nevidel,teda povedal,že keď si dám dobrú podprdu,tak budú super!viem,že som mala zlý základ,ale myslíš že bol taký,aby sa prsia nedali rovako vložiť?podľa mňa jeden implantát je úplne inde!

adelaide

flow: uplny suhlas. zas nemozem povedat,ze s tymi sa nestotoznujem co pises.
a tiez by ma stavlo ako zuzkas teba, davat si jedno ramienko na podprde nizsie. no uvidime ci nebudem aj ja tak nakoniec.

adelaide

luxury ja chapem :o))
myslis sviezo a mladistvo ze :o)
chapem.
zajacik no ved verim, tiez som sa vzdy tesila novym fotkam.. a ani studujeme sa..hladame chyby..ale nie je to dobre.
ja poznam aspon 3kamosky s hotovymi prsiami ktore su spokojneeeea v pohode,ale nechodia na toto forum : DDDD
takze keby sme nemali toto nase bidlo, nemali by sme kam chodit fnukat.

ale ja sem tiez rada chodim

Flow333

Clang zajacik
ja nechcem aby ste si mysleli, že hľadám chyby a že som nespokojna duša. Ja som z toho trosku smutná. Lebo keď si dám plavky tak to strašne vidno. Aj DR to videl, preto mi dal aj kontrolu po 3 mesiacoch a nie až po roku. Čiže uvidí že sa to nezmenilo a som zvedava na jeho reakciu. Ak má zoperuje bezplatne tak na jeseň si to dám upraviť. Ja si myslím že mnohé setrime na vytuzene prsia a potom náhodou výsledok nie je podľa predstav je tam trosku sklamania.

Luxury

lubs - mne dr. povedal, ze 285 a 320ml mi urobia plne becko, mensie cecko, tak podla mna ty budes mat urcite z toho dvojky...ja si necham mensie a dam ten vysoky profil, nechcem mat hned velke, ja mam taku predstavu ze chcem vyzerat tak "cerstvo" :) neviem ci chapes:)