Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Mária
ja mám 330ml a niekedy aj mne prídu dosť veľké,lebo ja som išla na konzultáciu s tým,že chcem hlavne pevné a nie veľké. Vtedy mi navrhol 260ml a povedal,že budú také slabšie Béčka, s čím som ja nesúhlasila,veď do vtedy som nosila bečkové podprdy, no tak nakoniec tých 330ml. A keď som tu začala chodiť a všetky dievčatá písali väčšie,väčšie, tak som znova bežala za dr. a on s úsmevom na tvári,že by boli pre mňa moc veľké a vulgárne. Vtedy som mu povedal, dúfam,že na kontrole mu nepoviem a predsa mali byť väčšie. A on len,aby som skôr nepovedala,že menšie. No už sú také aké sú a hlavne pevnééé. Mám podprdy 70C aj 70D,záleží to od strihu.

zajacik_006

Zuzkas
po pravde,áno máš to prsko inde. Mne je to ľúto,že musím byť k tebe taká úprimná,len mi je zvláštne,že tebe dr.povie je to v pohode,keď sa dá podprda,bude super a Flow to chce dr. ak to bude potrebné, riešiť. Je fakt pravda,že nás tie prská stáli nemalé peniaze a my chceme byť spokojné. A samozrejme,nie keď budeme len v podprdách,dávali sme si ich robiť, aby sme si mohli dovoliť dať tričká práve bez nich. Tie moje sa mi tiež nezdajú rovnaké,ale ja im dávam ešte čas. Je tiež možné,keby sme nechodili na toto forum a do galérky,tak sme spokojné s tým čo máme,tak ako písala Adelaide o svojích kámoškach. Aj moje známe, ktoré ich majú spravené tu nechodia a majú ich nádherné, sa vyjadrili, že by sa zbláznili,keby tu chodili a porovnávali sa.

maria1113

zajacik, akú podprdu teraz nosíš? Už som sa ťa asi na to pýtala, ale zabudla som . Vôbec by som nepovedala, že to je len 300ml, ale viac.

zuzkas

áno presne ako píšeš flow preto som si ich dala robiť,aby som mohla behať aj bez podprdy,alebo aby som dokonca mohla ísť aj na nuda pláž:-)),čo s takýmto výsledkom nepôjdem! jáj baby,tak závidím tým,ktoré majú prská pekne spravené a tešia sa z nich a vždy keď niektorá z nás pozerá galérku,tak ich pochválime,že sú ukážkové!adelaide uvidíš,ako sa ti vytvarujú..a inak k tým guličkám,tak mne sa veľmi páči,keď je v dekolte vidieť,že sú to silikóny,akože nie moc aby tam bol ten skok,ale tak trošku a ja to nemám ani s poriadnou push-upkou:-(asi to fakt záleží,že aký máme veľký prsný sval.