Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

zuzkas - urcite sa mu ozvi, ze to neni ok urobene, nedal ti nahodou do kazdeho inu velkost implantatu? ked sa to stane mne, urcite to budem riesit... je to predsa ich robota, nie? !

maria1113

zuzi, hlavu hore, však skús napísať mail, alebo zavolať, že by si sa mu prišla ukázať.
Vladka, naozaj ti ich pekne spravili, inak v BA majú ceny omhoho vyššie, to je pravda.

zajacik_006

Zuzkas
presne,len mu ty zavolaj, veď za opýtanie nič nedáš.
Mária
áno v Tescu majú dobrý výber a za rozumné ceny.

zuzkas

ach jaj:-(teraz som si zase pozerala moje fotky a ono je vidieť všade.aj keď ležím,aj keď stojím.to prso je úplne inde:-(mária neviem čo mám urobiť,lebo ja som mu na kontrole hovorila,že niesu rovnako.nechcem to tu nejak rozmazávať,ale o tom,že by si priznal chybu nebola na kontrole ani reč!je mi to také blbému mu volať a sťažovať sa,že niesom spokojná,keď sa mi k tomu už raz vyjadril.ale budem sa musieť odhodlať,lebo to nestálo 5 korún a nemám prsia urobené na týždeň,ale aspoň na 10rokov!

zuzi16

Ahojte babule...

tak včera som bola na konzultačke u dr.Racsa v interklinik, všetko prebehlo podla očakávania...370ml, stredný profil a pod sval, len plus modelacia, kedže mam po kojení dvoch detí...len tá konečná suma ma zaskočila, 3100€, čož sa mi zdá trošku veľa.Neviete o neakej klinike, kde by to bolo trošku lacnejšie???

ale zasa mam modelaciu+silikony, tak neviem, či aj inde to je také drahé, hmmm..

poradte prosííím..:o)