Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

bianca to sa aj mne a mužovi zdá už od začiatku,akoby bolo jedno prso aj väčšie.ja už ani neviem,že čo je na nich vlastne rovnaké:-(nižšie,do boku,väčšie.už o tom ani nepíšme,lebo začnem mať depky.budúci týždeň začnem riešiť a uvidím...,ale ďakujem vám,i keď som smutná že niesú rovnaké,ale aspoň viem že si tú asymetriu len sama nenahováram!

Flow333

Zuzkas
môj muž sa vyjadril že daj pokoj. Máš ich super. Ja že ok. Už to s ním ani neriešim. Ale má prekvapuje že tvoj DR má takýto prístup. Môj hneď uznal že sa kúsok sekol

zuzkas

baby akurát som volala mužovi,ten je už hotový z toho,že vkuse točím len o prsiach,ale budúci týždeň to určite budem riešiť.buď napíšem dr.mail,alebo mu zavolám.budem vás informovať,že čo ďalej...ja som tak rada,že sem chodíme,že si takto písmenkujeme,pomáhame si,povzbudzujeme sa!ste veľká pomoc vy všetky,aj keď sa nemusia všetky názory jednotiť,ale všetky tu riešime to isté,všetky chceme mať pekné prská:-))

bianca003

zuzkas
ahoj pozerala som si teras tvoje foto a pravdu povediac tie prve fotky su ok ale na posledných 2 vidiet že nie su rovnake ako keby si mala jedno prso večšie ... Zuzi máš pravdu musíš sa odhodlat a zavolat mu aby sa to vyriešilo možno do leta by si to mohla mat v poriadku

zuzi16

Vladka19

je to v Ba... a rada by som ti poslala foto, ale zatial nemam.

ja som z Malaciek a Košice sú strašne daleko aj na kontroly potom, tak neviem, čo mám urobiť,hmmm...ja vie, že potrebujem modeláciu+silikony, ale tak vela sa mi teda nechce davat za to...

už som zúúúfala z hladania kliniky a doktora v mojom okoli a neviem, kam sa mam obrátit,hmmm???!!!

a tu fotku s tym piersingom som nenasla,hmmm????