Lubs,
Ja som sa merala, ale mam doma len technicky meter...takze to ber s rezervou. Pod 75, Cez 84, Vyska 168, 52 kg momentalne. Ja na slovenske cisla neviem,ale vonku si kupujem 34 B, alebo 2jky.Velkost...no ja som bola uz u par doktorov a kazdy mi navrhoval nieco ine s inym odovodnenim...takze je to velmi individualne co ti ktory doktor navrhne, mne narvhovali od 245, 280, 300, 330,350- 4 rozlicny doktori, 4 rozlicne cisla. O profiloch mi nikto nic nehovoril, ale vsetci chceli jednoznacne anatomicke,kezde mam dost chudy hrudnik a okruhle by trcali na mna ako balon na slamke. To vonkoncom vylucili vsetci. Mne sa pacia naozaj 'natural look, take co ked ich mas bez podprdy mierne padaju dole, ze nie su take plne, pevne...ale to zase len ze ten moj hrudnik kostnaty s takymi by krical do dialky, ze su umele. Takze myslim ze by som bola stastna s takymi ako ma Lia, len ona ma az 410 ml. Ja myslim, ze ked mi tento doktor navrhne 300 budem spokojna, mne ani nejde o to mat velke,len zvascit objem a zachovat tvar.