Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

snickerska

topuska
aj ja som bola dost prekvapena ale milo,že mam tak opku dohodnutu...a ty kedy ideš na konzultačku ?,aj vieš ake by si chcela?

topuska

snickerska
tak to ti dal termin dost blizko teda, dufam ze aj mne sa postasti nejaky skorsi. ja este len cakam na konzultacku.

snickerska

ahojte...tak dnes som mala konečne konzultačku u červena v B.B.som nad mieru spokojnáá...velmi mily,prijemný človek je pan doktor červen.sice som hodinu čakala kym som sa konečne dostala do vnutra,ale to nevadi..tak navrhol mi presne to čo som chcela -eurosilicon 400ml,vysoky,cez pazuchu.a cena s tej sa tešim najviac 2134€, a termin mi dal 12,7,takže tiež super.ale dost ma prekvapilo že pred operaciou musim vysadit mesiac pred antikoncepciu a dat dole všetky gelove nehty..tak to je dost naprd.a na klinike musim byt už 7,45 rano ,,to bude skory budiček a ešte 1 tyžden pred opraciou mam uživat ASCORUTIN 3KRAT1 tbl.neviem čo to je ešte presne ale zistim.a silikony si mesiac pred opkou objednavam sama.Na klinike mi dali kopu papierou a vtom je aj fiŕma kde mam zavolat mam len nadiktovat čo tam je napisane a poslat peniaze na učet a ony to pošlu do kliniky.v den opracii zaplatim v hotovosti čiastku za opku..aj dotazniky mam povyplnat... korki ty si ako dopadla ??neviem či som ta videla lebo tam bolo strašne vela žien.nečakala ta nahodou nejaka kamoška vonku?Lebo jedna vychadzala s dveri svetlo hneda baba a neviem či si to nebola ty??

kleopatra4589

Ahojte, dievcata, trosku mimo vasej poslednej temy.. ale su vhodne brudaky po opke?? Parkrat som ich cvicila..ale dost sa napinaju prsne svaly.. tak ma napadlo, ci to nemoze mat nejaky negaticny vplyv na to... napriklad ma napadlo, mozno to vyznie ako blbost.. ale raz tu ktosi spominal, zr posilovanim v posilke zhodil na prsiach.. tak ci to nemoze byt podobny pripad, alebo co???

zuzskas

Je mi luto, ze ti to dopadlo takto.. :( maximalne tomu nechapem.. pretoze ako sledujem fotky, tak ta zmena ti musela nastat az teraz, lebo na tych prvych foto to nevidim.. Drzim ti prsteky, nech to s doktrom nejako poriesis.. Kazdpopadne nesmut.. nech sa deje cokolvek, uvidis, ze sa nakoniec budes zo svojich prsicok tesit!!!! :)

zuzi16

Vladka19

už som to videla, ved ja mám presne také isté...a už nemozem mať babo, tak chcem hned aj silikon, vieš?

No a teraz som osobne hovorila s dr.Trškom a idem na budúci tyžden k nemu na konzultacku so Ba, tak som strááášne zvedavá, že čo mi povie a hlavne na tie korunky, aledúfam, že to už nebude tych 3100€,hmmm....

a ako bolo po operácii, ked si mala také rezy, dalo sa to vydržať???