No baby ked to tu citam...ja neviem ci mam ja vysoke naroky, ale ste vy potom take skromne. Ja som az sterilne profesionalna v mojej praci a ocakavam od kazdeho rovnaku profesionalitu...preto by ma hodinove cakanie na dohodnutu konzultaciu na ktoru cakam 2 mesiace uz mierne vytocilo, a toto co tu citam, ze ti daju cislo a ty si zavolaj a ty si objednaj a ty posli peniaze a oni to potom poslu na kliniku...to mi pride...zvlastne. Nehovorim, ze neprofesionalne, ale zvlastne. Boze ved uz im to tolko neda aby to objednali oni, neviem u nas na Slovensku su stale take medzery v zakaznickom servise, ze ked to pocuvam, nenachadzam v tom logiku, ako ich to vobec napadlo, ze to budu riesit takymto sposobom. Ja by som bola nepokojna, ci tie silikony poslali, ci dosli, ci som to nadiktovala spravne, ci poslali spravne...ako urcite by som viac privitala,ze si to doktor zabezpeci sam. Nabuduce si budeme sami objednavat uz aj narkozy ;)Ale vdaka ze ste to tu popisali, vselico sa tu clovek dozvie.Aspon vieme ako reagovat, ked to budeme pocut, lebo ja keby to pocujem od doktora na konzultacii, tak sa ho vazne opytam, ci zartuje.