Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

AdnavCosti

Ahojte baby,
k tomu cakaniu a objednavaniu - je to jednoducho tak, Cerven maka doslova ako na beziacom pase a vlastne je logicke, ze "si moze dovolit" nestracat cas s objednavanim implosov, aj tak bude mat cakacie doby a pracu na najblizsi rok urcite...
Ja osobne som sa nestarala o nic, vybavil dr. resp. klinika, mna len kontaktovali z tej distrib. firmy s cislom uctu a sumou, ked im to nabehlo, zase mi zavolali, ze implose posielaju na kliniku. Takze uz ma tam niekde cakaju :-) este do STVRTKU!

Ninaa

Adelaide, bola som u dr. Červeňa, čítam to tu veľmi dlho, sem tam niečo napíšem. V galerke nie som. ale som s prácou dr.spokojná. Odkazujem zuzkas, že dr. jej to určite opraví, veď opravuje veľmi často aj po iných dr. Aj ja som mala kadejaké obavy a otravovala som ho, či to bude ok a povedal, že všetko sa uvidí po 3 mesiacoch a potom sa to bude riešiť. Veľmi som sa pozorovala, ale to asi každá z nás. Našťastie prská sa menili každý týždeň. Dnes som 2 mesiace po a v pohode cvičím takmer každý deň. Začala som cvičiť presne po kontrole, čiže po 6-tich týždňoch, keď mi to dr. dovolil.

snickerska

NINAA
PRESNE TAK JA SOM SICE NAPISALA žE SOM čAKALA ASI HODINU,ALE NAPISALA SOM AJ TO žE MI TO NEVADILO LEBO MOJE čAKANIE STALO ZATO...JEHO PRISTUP SAMI PAčIL A TO žE SI MUSIM ZAVOLAT NA OBJEDNAVKU SAMI NEZDA NEJAKE STRAšNE...KED SOM BOLA NA KONZULTACII V LEVICIACH U OčENAšA TAK TEN BOL CELE ZLE MEšKAL POL HODINU POTOM PRIšIEL KONATEL CHIRURGIE TEN ROBIL SOMNOU KONZULTACIU A ASI NA KONCI PRIšIEL KONEčNE AJ PAAAN OčENAš A KED SOM MU POVEDALA čO CHCEM OD NEHO TAK JEHO PRVE SLOVA BOLI,,žE TO VAAM JA NESPRAVIM ,,A TO MI STAčILO žE SEM NEPOJDEM URčITE NA TAKUTO OPERACIU..A HNED AJ CHCELY ZALOHU 300€ A žE KED NEMAM HOTOVOST PRI SEBE BERU AJ KARTY A TO Už SAMI CHCELO NORMALNE SMIAT žE AKY SU VYCHCANY

adelaide

ninaa ty si tiez od cervena? fotky v galerii mas?
snickerska tak sa tesim ze sa tesis a vitaj v klube 400 mililitroviek

Ninaa

Katka33, všetko, čo snickerska opisala, je pravda a funguje to u dr. Červeňa dlhe mesiace a nikto sa nesťažoval. Ak by dr. objednaval implantaty, robil ďalší servis pre pacientky, asi by zoperoval len polovicu pacientov a čakalo by sa na neho oveľa dlhšie. Už teraz má dlhé čakacie doby. Každý má na výber a môže si vybrať dr., ktorý mu všetko vybaví a aj si to naúčtuje. Áno čaká sa na jeho konzultáciu aj viac ako hodinu, ale kto chce ísť k nemu, asi vie prečo si rád počká. Aj to je vizitka jeho práce. Samozrejme je množstvo ďalších dr.u ktorých sa nečaká, aj som si to vyskúšala a nedala by som sa im operovať ani zadarmo, to som si radšej počkala a som spokojná.

zuzikk

to je vazne vtipny argument... ale ved ked das lekarovi prachy a on ti to objedna tak je to predsa to iste. kto normalny zaplati take prachy a potom nedojde na opku? je jedno ci si ich objedname same alebo cez doktora, princip je rovnaky:-))

no ja by som ties oci vyplestila keby mi povedal ze to mam sama objednavat. ja by som mu vdacne vycalovala koruny na stol a nech sa staraju:-)))

snickerska

HEJ JE TO TAKE TROšKU NAHLAVU,ALE MNE TO VYSVETLITY TAK žE TYM žE SI TO SAMA OBJEDNAM TAK SA TYM AJ ZARUčUJEM žE NATU DOHODNUTU OPERACIU AJ PRIDEM.

katka33

No baby ked to tu citam...ja neviem ci mam ja vysoke naroky, ale ste vy potom take skromne. Ja som az sterilne profesionalna v mojej praci a ocakavam od kazdeho rovnaku profesionalitu...preto by ma hodinove cakanie na dohodnutu konzultaciu na ktoru cakam 2 mesiace uz mierne vytocilo, a toto co tu citam, ze ti daju cislo a ty si zavolaj a ty si objednaj a ty posli peniaze a oni to potom poslu na kliniku...to mi pride...zvlastne. Nehovorim, ze neprofesionalne, ale zvlastne. Boze ved uz im to tolko neda aby to objednali oni, neviem u nas na Slovensku su stale take medzery v zakaznickom servise, ze ked to pocuvam, nenachadzam v tom logiku, ako ich to vobec napadlo, ze to budu riesit takymto sposobom. Ja by som bola nepokojna, ci tie silikony poslali, ci dosli, ci som to nadiktovala spravne, ci poslali spravne...ako urcite by som viac privitala,ze si to doktor zabezpeci sam. Nabuduce si budeme sami objednavat uz aj narkozy ;)Ale vdaka ze ste to tu popisali, vselico sa tu clovek dozvie.Aspon vieme ako reagovat, ked to budeme pocut, lebo ja keby to pocujem od doktora na konzultacii, tak sa ho vazne opytam, ci zartuje.

katka33

No baby ked to tu citam...ja neviem ci mam ja vysoke naroky, ale ste vy potom take skromne. Ja som az sterilne profesionalna v mojej praci a ocakavam od kazdeho rovnaku profesionalitu...preto by ma hodinove cakanie na dohodnutu konzultaciu na ktoru cakam 2 mesiace uz mierne vytocilo, a toto co tu citam, ze ti daju cislo a ty si zavolaj a ty si objednaj a ty posli peniaze a oni to potom poslu na kliniku...to mi pride...zvlastne. Nehovorim, ze neprofesionalne, ale zvlastne. Boze ved uz im to tolko neda aby to objednali oni, neviem u nas na Slovensku su stale take medzery v zakaznickom servise, ze ked to pocuvam, nenachadzam v tom logiku, ako ich to vobec napadlo, ze to budu riesit takymto sposobom. Ja by som bola nepokojna, ci tie silikony poslali, ci dosli, ci som to nadiktovala spravne, ci poslali spravne...ako urcite by som viac privitala,ze si to doktor zabezpeci sam. Nabuduce si budeme sami objednavat uz aj narkozy ;)Ale vdaka ze ste to tu popisali, vselico sa tu clovek dozvie.Aspon vieme ako reagovat, ked to budeme pocut, lebo ja keby to pocujem od doktora na konzultacii, tak sa ho vazne opytam, ci zartuje.