Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

no musim povedat, ze sa mi nechce verit, ze adelaide a maria maju 400ml...dufam ze sa neurazite, ale mne pridu ako 250ml obzvlast u Marii, kedze si vychadzala z velkych prs

katka33

A co sa tyka tych nechtov...ja som este na operacii v zivote nebola, ale pocula som ze ked ides aj na "zdravotnu" operaciu musis si ich dat dole...je to dolezite pre doktora pri narkoze...lebo ked ti zacnu fialoviet nechty, je zle...tam najprv zbada, ze sa nieco deje a cez tie umele nechty by ich nebolo vidno. Takze myslim, ze to plati u vsetkych doktorov rovnako.Aspon to som pocula...

katka33

Ale baby...to je koment na system, nie na doktorovu pracu a jeho samotneho. Ja som bola uz tiez u viacerych a jeden robil uzasne prsia, ale pristup bol desny. Tak som nesla. Su ludia ktorym nevadi cakat dva roky a su ludia ktorym vadi nedochvilnost..jedno ci 20 minut alebo 2 hodiny. Ono to nebolo myslene ako kritika samotenho doktora a nehovorim, ze ich ma objednavat on sam, ale tim kliniky a on moze operovat dalej, ale to je zase manazment a do toho ani nejdem zachadzat. Kazda zijeme niekde inde a sme zvyknute na ine zvyky a jednej pridu niektore veci uplne prirodzene, druhej absoludne. Niekto zije v svete moznosti, druhy v svete obmedzeni.Mna napriklad u nho odradza to dlhe cakanie aj na konzultacie a na operacie ani nehovorim a inym to zase vyhovuje. Niekto ma rad jablka, iny zase hrusky...bol to len subjektivny nazor a ospravedlnujem sa ak som sa niekoho tym dotkla.

zuzikk

maria...

ja som vzdy rozmyslala nad 320 max 350, ale asi zmenim nazor a poziadam dokiho ze ci by sa aj viac zmestilo. ja mam 177 cm a 63 kg, takze mozno tam aj 400 niekde narve :-)))

maria1113

Adelaide, tak teraz už to máš lepšie, aj tebe sa zdá?
Zuzikk, no vôbec to nevyzerá na 400ml. Čo sa týka nechtov, aj ja som si ich musela dať dole.

zuzi16

A je to naozaj tak, že aj gelove nechty musiš dať dole??? či to potrebuje len Dr. Cerven...neviete, ako to je s Dr. Trškom????

a v topm, že si musím sama objednať moje úúžasnéé budúce prska ( silikony), tak v tom vobec problém nevisím...sú iné , doležitejsie problémy,hmmm...

zuzikk

adelaide, maria 1113

ta velkost je super!! vobec by som nepovedala ze su to 400-ky. k vasim postavam uplna pecka!! :-)