Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Marie,Adelaide pekné prsíčka, akurát k vaším postavám. A ešte keď sa usadia,tak len vtedy budeme čumieť.

Luxury

niektorí ľudia si radi za sluzby zaplatia, u nas to este nie je tak zabehane, ale tiez som to videla, ked som robila v nadnarodej spolocnosti ... ale kazdemu vyhovuje nieco ine...

adelaide a maria - ste riadne sexice, z mojho pohladu mate teda prsiska:)

Ninaa

katka33, ja viem, že to bolo myslené na systém a nie na dr.On má konzultáciu naplánovanú na určitý čas, ale keď mu začne každá z nás v ambulancii klásť milion otázok, on zabudne na čas a ochotne trpezlivo odpovedá. Ešte že je taký pohoďák. Ale ináč sú profíci aj so sestričkou, ktorá odpovedá aj keď je dr. na sále.

maria1113

cayman, nie, prečo by som sa mala uraziť, ja som sa pred opkou bála, že budú veľké, ale nie sú, sú primerané, som spokojná.
Baby,ktoré ste pred opku, aspoň vidíte, že 400ml nie je až tak veľa