Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria. D A K U J E M !!
pokladik si (ano je to lepsie!pomomhlo to chvalabohu))
no hej mam ich.tie kila. a lepsie a sviezejsie (hehe vyraz dna) sa citim ked bude minus 3-4 kg...ale neeejde to!!!
zuzik ty si pisala..63 kg? pri moje jvyske? aj ja chceeeem !!!

maria1113

potvrdzujem slová adelaidy, ja som tiež videla svoje impl. v krabici, lebo pred opkou ich sestrička doniesla do izby a potom nás spolu previezli na sálu, tak som si istá, že mám tie, čo som si objednávala.

maria1113

adelaide, no ahoj moja, čakala som na tebe. Jasne, že aj tebe patrí pochvala, máš ich pekné, mne sa zdajú už lepšie teraz, ako na foto, ktoré si mi vtedy posielala. Prosím ťa, kde si ty nabrala tých 68,alebo už neviem,koľko kg to máš a zdá sa ti, že veľa vážiš, kto by povedal na teba, že máš tri deti prosím ťa.

adelaide

vladka pripajam sa..neblaaaazno..ved s tym ides nieco urobit..priroda si vybera svinsku dan za tie nase deturence...bud rada ze sme v dobe ked sa s tym nieco da robit!

adelaide

a este som chcela ..ze tak ako luxury aj ja by som rada zachovala taky sviezi czhlad..aj ked bude tricko v lete bez podprdy..nemusia kricat bomby..ku mne to ani nejde..ja nie som typicka sexica..skor sportovy typ!
a za tie pochvaly dakujem,dobre padne

adelaide

no uz so tu aj ja. takze aj pre mna nejaka pochvala ? hehe..ja som tiez spokojna..vidite mna zpredu ze kde je tych 400? zboku su riadne a teraz v tricku su ako s pushupkou..mna uz tu vycvicila flow ze to nebude velke..nebala som sa proste..ked nakupim podprdy ako lia, tak bude to co si zelam..a obvod mam 97 cez..uvidime ci sa to zmeni. takze nevidite ten lavy podlepeny ze by bolnejak nizsie? maria aj som odlepila pasku a pofotila zas..a studovala a myslim ze je to ok. inak mam veeelmi podobne prsia ako pri kojeni..ak si pamatate tak by to malo byt aj u vas tak. myslim ze aj barbora spominala ze ich mala taketo vybombovane aj zhora plne pekne uz pri kojeni..ja taketo iste ako teraz silikony. a vobec mi zhora nejde ten skok, vidite.
maria - peckove ich mas!! a pekne pri sebe
cayman no vidis to :o) ktovie co nam tam dali .

a este k tomu systemu s objednavanim silikonov..to este len vas pot obleje ked vam ich donesu v krabici na izbu tesne pred operaciou aj s fakturou...pozerala som na to ze coooo? to otvoria krabicky a narvu mi to do tela? kazdy silikonik zabaleny extra :o)))))