Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

vladka cena je jedna z najlepsich
a k tvojim prsiam: podla mna to nie jtake zle, a hlvne ich mas rovnake a budu pekne potom ako ti ich pekne vyplnia. uvidis. podobny zaklad mala zajacik (zajacik nie? teda tej koze si mala viac vsak)a pozri ake ma nadherne prsia teraz

Nelina27

zuzi16, ja uz fakt netusim podla coho rataju v interkliniku tie ceny, mne vyratali za augmentaciu 3200 a tebe o stovku menej aj s modelaciou, nechapem... inak moja znama bola u nich pred rokom na augmentacii s modelaciou, a platila 2600 ale to vraj odvtedy isli hore s cenami.
vladka, nemyslim ze ked ti dali skorsi termin, zeby to znamenalo ze doktor nerobi pekne prsia, mozno je len drahsi a baby si radsej pockaju na niekoho co tiez robi pekne len je lacnejsi a tym padom ma aj viac prace. ja by som tiez bola isla s kludnym svedomim k Raczovi a viem zeby to dopodlo super, termin som mohla mat po mesiaci od konzultacie ale pre mna je rozdiel 800 eur dost, takze preto si pockam a idem inde, kde je to sice neskor ale lacnejsie
ja som sa tiez cudovala ked ste tu pisali ze u Cervena si musim objednat implose sama, ale v podstate je mi to jedno, jeden mail ci telefonat ma nezabije, v interkliniku sa postaraju o vsetko sami ale ta cena potom, no...
idem kuk do galerky nase nove sexice :-)

maria1113

adelaide, ja už ani neviem, ale aj tak normálnu podprdu si kúpim až vtedy, keď úplne zmäknú, lebo teraz to tak ešte stojí.

adelaide

maria poctivo 3 tyzdne..a potom dalsie 3 tyzdne uz len NA NOC..mne hovoril cervenko..tebe nie? (a este ja speci pripad kde jeden sa posuval..hm)..ze cez tu normalnu podprdu ja musim uz len pas..pod prsom..

adelaide

vladka ja neviem :o)
ale netrap sa tym, bud rada ze mas termin!
aj vymakany trskka dnes volal mojej kkamoske ze ako sa rozhodla (bola na konzultacii) ze planuje terminy operacii na jar... tes sa ze maju volno

maria1113

vladka, tak majú toho menej ako v BB, ale buď rada, aspoň nebudeš dlho čakať. Ja som nepočula negatívnu reakciu na chirmed, len chválu