ahojte, tak poctivo sa hlasim!!! dnesna konzultacia dopadla presne podla mojich predstav, este o nieco lepsie... doktor uplne super. spytala som sa ho na vsetko okrem tych studenych silikonov a toho zvacsenia pier. takze som sa ho skoro vsetko zabudla opytat... hlavne ze som mala laister ako svet a v kabelke, xixi tam mi bol na velkeeeeee prd...
dr. cerven mi navrhol (trosku aj na moje prekvapenie, kedze nieto ziadneho zakladu) 450 ml. ale pri podrobnejsom preskumani mojho hrudnika zistil miernu priehlbinku na jednej strane hrudnika, tak podla toho sa rozhodol, ze jeden bude 450 a druhy 400. no si predstavte, co som sa ja v mojich 30 rokoch dozvedela o svojom hrudniku, to som ani netusila a ked si to teraz nahmatam, tak tam mam fakt miernu priehlbinu... trosku som sa zlakla toho 50 ml rozdielu, ale dr. mi ukazal tie silikony a skoro rozdiel nebolo vidno, takze mu verim a idem do toho...
dalsie pozitivum nastalo u sestricky, ked sa jej odhlasila pacientka a namiesto nej ma dala na 28. juna... takze predsa budem v lete prsatica uz aj ja... sice taka ubolena, ale budem... xixi samozrejme, ze som na cakacke aj na skorsi termin, ale tento je isty a je tiez fajn... lepsie ako november, no nie?