Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

maria, adelaide. uplne super!!! take akuratne. ale je to aj tym, ze ste dali viac postavy, ako ked by ste si len prsia odfotili. to sa vzdy zlaknem, ze ake velke, ale ked je to aj s bruskom, tak super...

korki

ahojte, tak poctivo sa hlasim!!! dnesna konzultacia dopadla presne podla mojich predstav, este o nieco lepsie... doktor uplne super. spytala som sa ho na vsetko okrem tych studenych silikonov a toho zvacsenia pier. takze som sa ho skoro vsetko zabudla opytat... hlavne ze som mala laister ako svet a v kabelke, xixi tam mi bol na velkeeeeee prd...

dr. cerven mi navrhol (trosku aj na moje prekvapenie, kedze nieto ziadneho zakladu) 450 ml. ale pri podrobnejsom preskumani mojho hrudnika zistil miernu priehlbinku na jednej strane hrudnika, tak podla toho sa rozhodol, ze jeden bude 450 a druhy 400. no si predstavte, co som sa ja v mojich 30 rokoch dozvedela o svojom hrudniku, to som ani netusila a ked si to teraz nahmatam, tak tam mam fakt miernu priehlbinu... trosku som sa zlakla toho 50 ml rozdielu, ale dr. mi ukazal tie silikony a skoro rozdiel nebolo vidno, takze mu verim a idem do toho...
dalsie pozitivum nastalo u sestricky, ked sa jej odhlasila pacientka a namiesto nej ma dala na 28. juna... takze predsa budem v lete prsatica uz aj ja... sice taka ubolena, ale budem... xixi samozrejme, ze som na cakacke aj na skorsi termin, ale tento je isty a je tiez fajn... lepsie ako november, no nie?

Veronika 86

Vladka
v pohode :) ja si tiez nepamatam kto co a ako :)
Ja idem az v maji preto, lebo som mimo SR a najskor mozem az v tom obdobi, aj ked to nie je najlepsie pred letom, ale inak nemozem tak budem musiet pretrpiet leto :)
Mne tiez navrhol Nagor, 330ml, vysoky profil, sice najprv navrhol 300ml, no potom sme urobili kompromis ;)

Veronika 86

Ja som sa rozhodovala medzi Dr. Cervenom, ktory podla mna robi uzasne prsia a medzi Chirmedom, kt. sa mi tiez pacil, ale predsa vyhral u mna Chirmed, uz kvoli spominanemu servisu a vacsej flexibilite..Aj taktiez manzel, kt.bol so mnou na konzultacke bol prekvapeny a uzasnuty, ze Dr. rozpraval cely cas po anglicky (kvoli manzelovi) :)

Veronika 86

Ale aj na Slovensku najdes kliniky s dobrym servisom, ako je napr. Chirmed (mozno aj ine)..ako aj Leus spominala, len to,ze sa musi zaplatit za predoper.vysetrenie ak si to pacient vyziada,aby to oni vsetko zariadili, co mne tiez vyhovuje kvoli komfortu a rychlosti..

Vladka19
nie, ja som ti spominala vcera, ze ja idem koncom maja

leus

v chirmede sa nemusi nic objednavat , vsetko oni zariadia a nepytaju za to navyse peniaze...a netreba ani dopredu platit, vsetko v den OP

lenkea

k tomu servisu... verim, ze prave kvoli tomu, ze ten servis je v zahranici taky drahy chodia baby na operacie domov na to zaostale Slovensko...

Veronika 86

Ja tiez suhlasim s Katkou 33, jedna vec je, ze doktor robi super prsia, to neberiem, ale tiez by som necakala tak dlho a este k tomu si musim vsetko sama vybavovat.. No ale kazdy ma ine naroky...Mozno ti co ziju mimo SR tak to skor pochopia co Katka myslela, predsa 'customer service' je velmi dolezity, mozno na Slovensku este nie tak ocenitelny a preto som si aj vybrala Chirmed, viem, ze su dobri, cenovo tiez super a pri tom vsetko vybavia za mna...
No len tolko k tejto teme :)