Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

a cena ta ista ako ty... uplne super...
a vidim, ze aj tebe nasli pekny termin, lebo jedna kocka pred nami, ta ze az november...

korki

snikers, tak gulate, eurosilikony, pazuchou... tak skus livke, este raz poslat foto na mail. lebo by ma zaujimalo, aky mas zaklad. alebo posli na mail tu foto... lebo mne ked povedal ze 450 tak som sa zlakla trosku, ale hned mi tovysvetlil, ze tym utlejsim dava 400, tak mne tych 450. ale jeden mi nakoniec dal 450 a druhy 400 aby dorovnal tu asymetriu na hrudniku...

korki

snikerska, ja fakt neviem ani co som jej povedala. bola som uplne happy... ale asi hej. lebo mi drzala palce, na co najskorsi termin...

korki

snikerska, ano, to som bola asi ja. ale kedze tam bolo vela ludi, tak ani neviem, ktora si asi bola ty... a ja som vychadzala z dveri taka naradostena a plna emocii, ze som potrebovala co najskor odtial vypadnut a vytesit sa z toho vsetkeho. som bola ako male decko stastna, hlavne z toho terminu...
potom som sa ti aj chcela ozvat, ale nevedela som, ako sa vybavis ty a kamoska sa uz ponahlala domov rychlo...
ozaj, a ty nemas foto v galerke???

korki

a co sa tyka zuzkas, tak vsetky tu uz trosku utocite na doktora, co ju robil... akoze nechcem si ho zastavat, ale to ze jej pri kontrole po 6 tyzdnoch povedal, ze nic nevidi, to si myslim, ze skor ide o to, ze sa to este do nejakeho pol roka meni, tak to este nechcel riesit. ale neverim, ze ked sa mu ozve a nebude spokojna, ze jej to nezreoperuje...
tak zuzkas, drzim palceky a verim, ze ako martinka a mondan budes aj ty spokojne zreoperovana... ja si tiez myslim, ze ked je tam mierna asymetria teraz, tak asi aj ja budem mat po case problem, a este aj tie rozdielne implantaty ma strasia v hlave. ale verim mu a verim aj tomu, ze ked by sa to nezadarilo, tak opravi bez problemov...

inak, nelina27, ked som sa ho spytala na tie lymfaticke, tak som sa prezradila... hned vedel, ze sme to tu riesili... a spomenul ajingridku, ze ta s tym tu mala problem, s tym rezom pazuchou, tak mi to pekne vsetko vysvetlit, az som sa citila trapne, ze ako sa ja mozem s doktorom hadat, ked ani neviem poriadne kade ide rez a kde su lymfaticke...

tak sa priznal, ze semtam sa tu na nas kukne a ze to je vramci jeho prace, ze aby vedel, ci su s jeho pracou spokojne baby, alebo nie...

Veronika 86

Ved ako som spominala, ze kazdy ma ine naroky ;) Chirmed ma take iste ceny ako Dr. Cerven, takze cenovo sa to nelisi...

korki

co sa tyka toho cakania u dr. cervena, tak ja som prisla pol hodku pred nahlasenou konzultaciou aby som stihla este ten "bufet". inak to skor nechapem, ze preco sa zakonzultaciu musi ist zaplatit tych 20 eciek do bufetu, to mi prislo take smiesne, ale tak co uz. oni asi vedia, ze preco. a ked som prisla hore s tym listkom, tak uz tam bolo ludiiiii. no a sestricka otvorila dvere a iba povedala, ze nech sa paci, tak kto isiel isiel a kto nie, tak nie... a tiez hovorila, ze ta hodina je len orientacna, lebo same pacientky si to od rana posunu tym, ze niektora meska, ina sa zas viac pyta, takze to mi tiez nevadilo a ani tie silikony, ze si musim objednat mi nevadi. presne tak, za tie ceny, ake mame tu na slovensku uz len oproti rakusku ci nemecku,tak si myslim, ze to je to najmenej...