Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

teraz som pozerala nejaké fotky v galerke a zajačik ty ich máš strašne krásne pri sebe,je vidno malilinký rozdiel,priam zanedbatelný,ale máš ich perfektné a v tých oblečkoch,ako z časopisu:-)mária tvoje vôbec nevyzerajú ako 400vky,sú úplne prirodzené,keď sa ti usadia,tak vôbec nebude vidno,že sú to silikóny,máš ich tiež krásne,ale tebe tiež to pravé prsko ide trošku ako mne do boku.teda aj mne to tak začínalo,že najprv to bolo len trošku.dúfam sa to tebe spraví a vyzerá to len teraz tak.uvidíš keď si dáš normálnu podprdu,že či nebudeš mať taký problém ako ja,či ti ten jeden košík nebude odstávať.,ale inak ich máš fakt krásne!adelaide na tebe tiež nevyzerajú ako 400vky,máš ich peknučké a uvidíš ako sa tbudú tvarovať po tom posune,teraz je podľa mňa skoro sa k tomu vyjadrovať,ale určite budeš sexica:-))

kleopatra4589

vladka 19

A ku komu ides na opku???

Ta podprsenka podla mna zavisi od toho, ao sa ti vyvijaju prska.. ja som ju nosila len do vybratia stehov, cize 10 dni, potom mi stacilo na noc a cez den som mohla klasicku nevystuzenu s kosticami.. ale zvycajne sa to nosi tak 3 tyzdne non stop a potom len na noc.. a pol roka by si v nej vraj mala chodit sportovat..

kleopatra4589

adelaide

Obvod sa ti podla mna este zvacsi, ked vystupia !! Az potom bude na ne zizat, ze waaaaau.. :)) Viem, ze uz teraz sa ti pacia, ale o take 2-3 tyzdne sa ti budu maxi pacit :)

kleopatra4589

Dievcata, co sa tyka tych vybavovaciek a cakacj doby u Dr. Cervena.. ja som tiez cakala na konzultacku asi hodinu..ale on medzitym operoval prsia, viecka a neviem co este.. no kedze som bola nadsena z toho, ze som tam, nejako mi to nevadilo :) Ani tie vybavovacky som nejako nepocitovala.. nikde som volat nemusela... stale mi volali oni.. a jedine co bol omojou ulohou bolo zaplatit implantaty.. zvysok tesne pred opkou

adelaide, maria

Kraaasne a prirodzene.. fakt nšvidno ze su 400, tak isto ako nevidno, ze su umele :)

maria

No neviem preco, ale tie tvoje nove prsicka mi pripominaju tie moje.. no naadhera proste!! :)

maria1113

vladka, pozrela som si tvoje foto, čo ti zostalo po kojení po modelácii, netráp sa, však si to dáš opäť do poriadku, dr. ti znovu urobí pekné prsia.

maria1113

korki, tak konzultačku máš úspešne za sebou a o pár mesiacov sa budeš pýšiť novými prskami, teším sa s tebou. Ani sa nenazdáš a bude tvoj deň. Tieto prvé mesiace sa veľmi ťahajú, ale taký mesiac pred to už bude lepšie.