Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria dúfam som ťa neurazila,tak som to vôbec nemala v úmysle!máš ich krásne,len ja tam vidím ten malinký rozdiel,ale možno je to len opuchom a potrebujú sa usadiť!

maria1113

čo sa týka pooperačnej podprdy, tak tým, že odpuchli, tak je mi tiež volnejšia.
Zuzka, ďakujem, no na pravom prsníku viac vidno prechod medzi impl. , to sa musí ešte usadiť.

kleopatra4589

maria113

Este som zabudla :) Podla mna aspon tie 3 cm, co ste stratili oduchom sa vam vratia.. Mne sa zdaju moje prsia velkostou teraz take ako tesne po opke- co boli strasne opuchnutea bola som zhrozena, ze ake velke.. :) akurat, ze sa usadili a nie su spicate :)

Maria, a neviem preco mam taky pocit, ze budes nasa dalsia konkurentka.. :) fakt sa i zdaju tvoje prsia krasne..a tvarovo aj velkostou ako moje.. hmm.. hmmmmm :)

zuzkas

baby už to neriešme:-(ja to vôbec nemám dr.za zlé,je profesionál o čom svädčí kopec pekných prsiek a to že moje niesu také akoby mali byť a že sa tak zvláštne usadili,tak to budem riešiť a určite to bude aj v dr.záujme dať do poriadku,aby boli spokojné obe strany.možno to naozaj nebolo najprv tak moc vidieť,aj keď ja som si to videla už od začiatku,ale stále som to pripisovala opuchu.uvidím ako sa k tomu postaví.

kleopatra4589

maria1113

ja som si obvod nemerala.. ale vsetko priebezne to viem odhadnut podla foto a pooperacnej podprsenky.. lebo ked som mala opuch, tak mi poprda bola tak akurat, potom mi odpuchli a bola mi volna... po vystupeni mi je zase akurat :) A na foto to vidno..tam ako mam 2 fotky spredu sa to da porovnat.. na prvej kde mam opuch mam jedno prso opuhnute a o dost vacsie.. pricom to druhe je malilinke.. na druhej foto- po vystupeni.. vyzeraju obidve prsia vacsie- ako opuchnute :) Teda aspon ja to tak vnimam..

kleopatra4589

korki

Uplne s tebou suuhlasim, lebo ked som pozerala fotky zuzkas, tak som si ten rozdiel vssimla az n aposlednych dvoch fotkach.. na predoslych sa mi zdali rovnake.. cize podla mna sa k tomu doktor tiez nevyjadril z ineho dovodu, nie preto, ze sa tomu chcel vyhnut..

zuzkas

a korki tebe som chcela poblahoželať k absolvovaní konzultačky a už budeš aj ty taká riadna čakateľka:-))už máš termín opky,už budeš počítať mesiace,dni a za chvílu príde tvoj veľký deň,kedy sa zobudíš ako prsatica!:-))

maria1113

ahoj kleopatra, ďakujem za pochvalu, tebe prská ešte vystúpili? Ty máš teraz aký obvod pár mesiacov po opke, leby my s adelaidou sme stratili odpuchnutím 3 cm. Tebe tých 300ml urobilo naozaj krásne a plné prská a aj to tu už niekto spomenul, že si vážna konkurentka barborky.

kleopatra4589

maria 1113

este k tej podprsenke.. mne doktor povedal, ze mozem nosit normalne, ked som mala este dost tvrde prsia.. akurat som nemohla osit push up, ktora by mi ich nasilu tlacila k sebe, alebo nahor.. Tak sa opytaj na tej kontrole, co je po mesiaci radsej doktora, ze kedy by ti odporucil normalnu, lebo tusim nou sa potom prsia upravuju.. ako myslim tym, ze necakala by som, kym by uplne zmakkli, lebo to moze trvat dost dlhol..