Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria ale zase by som sa musela šetriť,aby sa mi to neposunulo,tak som to myslela.a ak by som išla,tak až cez zimu.

zuzkas

kleopatra ty ich úplne ukážkové,keby som bola chlap,tak by si si ma získala tvojimi prskami a do očí by som sa nevedela pozerať,len do výstrihu:-))cayman muž ma mal rád aj s tým,čo bolo pred tým,takže jeho názor beriem s rezervou,ale je niečo pravdy na tom,čo píšeš,uvidím že čo urobím,lebo ani mne sa nejak nechce do ďalšej opky.bojím sa!

kleopatra4589

maria1113

Aj inac.. po opke som mala rozdiel v bradavkach asi 1 cm.. pricom to opucnute prsko mi slo rovno, zatial co to menej opuchnute trosku do strany.. najprv som sa bala, ze mi to ostane, ale postupnym odpuchanim a vystupovanim sa mi vsetko pekne upravilo..

kleopatra4589

maria1113

Pooperacnu som mala 70A- doktor mi to vysvetloval tym, ze to A-cko j kvoli tomu, ze mam strasne uzucky obvod.. ze aby som sa nezlakla, ze mi urobil male prsia :)) Teraz nosim tak 70C :) Ale uz sa aj stalo, ze mi boli dobre nejake B-cka a dokonca aj D-cko!! Takze to zalezi asi d strihu.. :)

cayman

zuzkas ja viem ze ta to trapi, ale na tvojom mieste by som sa neriadila mat prsia podla sablony, pokial su velkostne rovnake a len jedno malinko boci. kto to vidi? iba ty a muzovi to nevadi, preto uz nemoze o tom pocut.

zlaticko uz si nekaz radost a nebud smutna, bola si uplne plocha a uz mas kopceky, vystrih , medzierku proste uz mas prsia :D !!!
ja by som urcite nepodstupovala dalsiu reopku pokial nemas rozdiel vo velkosti.

maria1113

zuzi, to nie, nebudeme si predsa klamať a vychvaľovať sa, treba si povedať to, ako to každá vidí, svoj názor.

zuzkas

áno,presne potrebujú ešte čas.inak zaujímavé,že niektoré ich majú hneď rovnaké a niekomu akoby dozrievali:-)