Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

nela111, ja viem, ty si už spomínala, že pri mojom základe by si nešla na opku. Ja som ale nebola spokojná, chcela som ich plnšie. Už ich mám tak ako som chcela, som veľmi spokojná, ďakujem ti za pochvalu. Čo sa týka tých cm, tak sme sa bavili, komu koľko cm odpuchlo, jasné, že to nebudem brať nejako vážne, ale rada by som bola, aby zostali tak , ako sú

Nela111

Korki
Super, ze konzultacka dopadla az nad tvoje ocakavania. Dost velke implose ti navrhol. A do ordinacie ste isli podla toho, kto kedy prisiel? Cize je jedno na kolku hodinu si bola objednana? Kolko ti trvala konzultacia? Aj ta meral, kreslil? Vobec si sa nemusela citit trapne, ked ti vysvetloval ohladom lymfatickych uzlin. Ved keby tam nebolo ZIADNE riziko, tak by to v roznych odbornych clankoch a poradniach ani nebolo spominane. Ale kedze sa to spomina, tak urcite riziko tam musi byt, si myslim, aj ked len malicke %.A teda co presne na to odpovedal?

Maria1113
Krasne prsia, a velke, a pri sebe! Ved z tvojho, podla mna velmi dobreho zakladu (ja by som na opku ani nesla), ani nemohli byt ine ako este krajsie. A mate krasnu kuchynu, hihi.

Adelaide
Aka parada! Vyzeraju skvele. A to prave mas preco podlepene? (viem, ze ste sa tu o tom bavili, ale nezachytila som detaily) Tiez dost velke. Na svoj zaklad mozes byt maximalne spokojna. A mimochodom, fakt si stihla. Po 3 detoch, obdivujem. Aku velkost podprdy si nosila pred opkou?

Baby obe (aj ostatne) – maria1113, adelaide – na tie centimetre sa vykaslite, ze vam chybaju 2-3 cm ci ako ste raz pisali – prska vam vyzeraju skvelo, a to je dolezite!!, a nie ci maju presne tolko a tolko centimetrov v obvode.

kleopatra4589

zuzkas

Dakujem :) Ale minule som prisla na to, ze kedze si vsetci priatelovi kamarati vsimli, ze sa mi zvacsili prsia.. ze mi museli do vystrihu cumiet aj predtym, ked vidia rozdiel.. takze chlapa si ziska asi kazde prso :D A mozno su ukazkove, ale nie su dokonale.. tiez tam je nejaky ten maly rozdiel.. co vidim iba ja a aj moj priatel si to vsimol.. ale nerieism ho, lebo napriek tomu som neskutocne stastna oproti tomu, co som mala.. a moj frajer- o nom ani nehovorim.. :))

silviklh

ve%D pozerám,že dáko veľa popísaného :D ale musím to prečitať,ja som taká :-)
bolelo to nehorázne,ale mám zlé spomienky na tú operáciu,pravé oko mi dlho robvila,lebo sa vkuse hýbalo a to som ja nie naschvál tak laser stále zastával a tie svetlá boli otrasné,zvuk a ten smrad zo spálenej rohovky,to bolo najhoršie..preto už nikdy viac :-) a ja som tiež nespala,tri hodiny po operácii som vrešťala po celom byte a plakala,nech m ito dajú von,mala som suché oči a ešte to aj strašne rezalo,mala som 8 novalginov...teraz mám ešte pol dioptrie...ale to sa ešte donuluje,ešte to nemám zahojené.ale ak by náhodou to nebolo 0.00,tak mam dokorigovanie do dvoch rokov zadarmo,ale NEPôJDEM! :D dufam,ze ty a drzis dobre!nemas nove fotky?

silviklh

boze,ja vas budem moct precitat asi az o tyzden,tak to budem mat na 4 hodiny...uz teraz som pozadu asi 30 stran :D

silviklh

ahoj maria1113,tak uz mam po tom,nikdy by som tam uz nesla,nikdy v zivote to uz nechcem zazit! je to fajn teraz,ale uz nikdy viac ozaj :-)