Korki
Super, ze konzultacka dopadla az nad tvoje ocakavania. Dost velke implose ti navrhol. A do ordinacie ste isli podla toho, kto kedy prisiel? Cize je jedno na kolku hodinu si bola objednana? Kolko ti trvala konzultacia? Aj ta meral, kreslil? Vobec si sa nemusela citit trapne, ked ti vysvetloval ohladom lymfatickych uzlin. Ved keby tam nebolo ZIADNE riziko, tak by to v roznych odbornych clankoch a poradniach ani nebolo spominane. Ale kedze sa to spomina, tak urcite riziko tam musi byt, si myslim, aj ked len malicke %.A teda co presne na to odpovedal?
Maria1113
Krasne prsia, a velke, a pri sebe! Ved z tvojho, podla mna velmi dobreho zakladu (ja by som na opku ani nesla), ani nemohli byt ine ako este krajsie. A mate krasnu kuchynu, hihi.
Adelaide
Aka parada! Vyzeraju skvele. A to prave mas preco podlepene? (viem, ze ste sa tu o tom bavili, ale nezachytila som detaily) Tiez dost velke. Na svoj zaklad mozes byt maximalne spokojna. A mimochodom, fakt si stihla. Po 3 detoch, obdivujem. Aku velkost podprdy si nosila pred opkou?
Baby obe (aj ostatne) – maria1113, adelaide – na tie centimetre sa vykaslite, ze vam chybaju 2-3 cm ci ako ste raz pisali – prska vam vyzeraju skvelo, a to je dolezite!!, a nie ci maju presne tolko a tolko centimetrov v obvode.