Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ahojte babulky

maria a adelaide

na vase foto som sa velmi tesila.prsia mate obe krasne urobene,krasny tvar a aj velkost je uplne super.a podla mna su aj dost velke,len tym,ze ich mate krasne prirodzene,tak neposobia tak andersonovsky pamelovsky,ale pri tom su dost velke!!!a ste obe krasne stihle takze v lete bude vela zien zavidiet:)

zuskas

ja uz som sa ti k tvojim prskam vyjadrila a i ked tam vidiet miernu asymetriu,tak ti ich velmi pekne spravil,ale ak si ty nespokojna,tak samozrejme to s nim ries,ale aj moj nazor je,ze na kontrole po 6 tyzdnoch sa este neda robit zaver a riesit reoperacia.a co ak doktor nepochybil a urobil vsetko pre to,aby vyzerali tvoje prsia co najlepsie???lebo na prvych foto vidiet,ze su rovnake,takze vyzera,ze doktor ti ich dal tak ako maju byt.ak sa snazil o to,aby boli bradavky v jednej urovni,tak sa to mozno lepsie nedalo.aj na foto v lahu mas bradavky uple rovnako.ale v prvom rade ide o to,ze nie si spokojna a treba to doktorvi povedat.uvidis,co ti na to povie.drzim ti palceky!!!

silviklh

zajacik,ja som vysoká 169cm.to sa mozno zda,tie fotky nie su moc dobre,nie som s nimi spokojna,skresluju,mam ich vacsie,ako na fotke.mam ich akurat do ruky.aj priatel hovori,ze nemam az take male,ked tak teraz na to tak pozera a porovnava.ja mam kosiky tiez 70A,ak omala aj bodynka.no to je jedno.
navrhol mi 375ml,ale ze aj 400by sa zmestilo,no to by mi dal,len keby so msa tym zivila :)

korki

nela111, jasne ze nad tym rozmyslam, kamoska mi vcera dala chrobaka do hlavy, ze mam ist. uz len zo zvedavosti teda... ale fakt neviem...
som doteraz bola v tom, ze okrem k dr. cervenovi uz nepojdem nikde.
a bojim sa, aby som nebola potom este viac zmatena a podla coho sa potom budem rozhodovat???
poradte baby!!! ist alebo neist??? inak k trskovi to mam na skok do PD. to by bolo aj fajn, co sa tyka tej opky, ked je to tak blizko, no ale nechcem byt "neverna" dr. cervenovi, xixi

korki

nela111, moj subjektivny nazor je urcite aspon po prvom mimi, lebo to budes sama vidiet, co to tehotenstvo a kojenie robi s prskami a pod. a aj na dr. som videla take nadsenie, ked som mu hovorila, ze ako dlho rozmyslam o tomto zakroku a ja ze 10rokov a ze som uz mala mat pred 10 rokmi opku, ale nevyslo to kvoli predoperacnym, tak sam povedal, ze mozem byt len rada, ze to osud tak zariadil. a veru som. tych 10 rokov bolo sice dlhych, ale ked mas pri sebe milujuceho frajera a neskor aj muza, ktoremu to az tak nevadi a vies, ze urcite planujes deticky, tak sa to da vydrzat. a moj cas teda uz prisiel a ako silviklh spominala uz len 135 dni, xixi

nela, veru to nie je vidno na pohlad. ani ja ani moj muz, proste nikto si to za cely moj zivot nevsimol a po vcerajsku uz to viem, ze to tam je, skor je to len hmatatelne a viditelne len z boku. a je to fakt minimalna priehlbinka a nie taky skok, takze preto som si to nikdy nevsimla, tak aspon na dr. cervenovi vidno, ake on uz ma teda oko alebo aj hmat... neskutocneeeeee

Nela111

korki - a nechces ist na konzultacku este k nejakemu inemu doktorovi (napr. Trska), ze ci aj on bude vidiet tu asymstriu (priehlbinku) a ci navrhne rozdielnu velkost implosov?