nela111, moj subjektivny nazor je urcite aspon po prvom mimi, lebo to budes sama vidiet, co to tehotenstvo a kojenie robi s prskami a pod. a aj na dr. som videla take nadsenie, ked som mu hovorila, ze ako dlho rozmyslam o tomto zakroku a ja ze 10rokov a ze som uz mala mat pred 10 rokmi opku, ale nevyslo to kvoli predoperacnym, tak sam povedal, ze mozem byt len rada, ze to osud tak zariadil. a veru som. tych 10 rokov bolo sice dlhych, ale ked mas pri sebe milujuceho frajera a neskor aj muza, ktoremu to az tak nevadi a vies, ze urcite planujes deticky, tak sa to da vydrzat. a moj cas teda uz prisiel a ako silviklh spominala uz len 135 dni, xixi
nela, veru to nie je vidno na pohlad. ani ja ani moj muz, proste nikto si to za cely moj zivot nevsimol a po vcerajsku uz to viem, ze to tam je, skor je to len hmatatelne a viditelne len z boku. a je to fakt minimalna priehlbinka a nie taky skok, takze preto som si to nikdy nevsimla, tak aspon na dr. cervenovi vidno, ake on uz ma teda oko alebo aj hmat... neskutocneeeeee