maria, mam 175cm a 68kg, ale planujem do leta ete min. 5kg dat dolu. zatial som dala od noveho roku dva, tak hadam to nejako tak vyjde...xixi
a co sa tyka, nela111 tych otazok doktorovi. ja som sa moc na tie lymfat. ani nechcela pytat, lebo je mi to proti srsti pytat sa, ked viem, ze ten doktor vie vsetko najlepsie a preco by viedol rez tak aby narusil lymfaticke, on ma podla tej otazky hned odhalil, ze som z fora a ze som sa mala na to spytat... ale nevadi, pekne mi to vysvetlil, i ked teda som si aj myslela, ze mi to povie, ze on nereze cez tie uzliny aby ich neporusil, samozrejme... keby ze su zdurene nejako moc, tak by to mozno zasiahol, ale to si on vsetko prekontroluje...
inak mna vobec nekreslil, len pomeral. ale tych 450ml povedal hned ako soms a vyzliekla, len potom ked aj poskusal elasticitu koze a trosku aj hrudnik, tak zistil tu asymetriu a rozhodol sa pre rozlisnu velkost implosov...
a na tie pery som sa pytala sestricky, ze 1ml sa samozrejme da rozdelit tak, ze pol do hornej pol do dolnej, ale ze by to vobec nebolo vidno, takze by som dala vyse 500 eur sa nieco, co ani nepostrehnem. a zas tych 2ml sa ja bojim. lebo ten aquamid je uz nastalo. tak rozmyslam, ze vyskusat najskor u nas v takom skraslovacom studiu, ze si dam zvacsit tou kyselinou hylau... a uvidim potom, ak by mi to svedcilo, tak by som si to dala urobit aj neskor. zatial su prioritne prsicka... xixi...