Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

a dal mi vysoky profil a hovoril, ze budu pekne pri sebe, lebo aj moje, teda ak by som nejake mala, tak by som ich vraj mala pekne pri sebe, lebo tam mam v hrudnom kosi len malu tu medzeru, i ked teda hrudnik je siroky, preto tie velke implose. vraj mi ani nespravia D, lebo mne sa tak rozlozia pekne na ten hrudnik a zaplnia ho, takze moc dopredu a velkostne nebudu. vraj... teda tak som ho ja chapala...

korki

maria, mam 175cm a 68kg, ale planujem do leta ete min. 5kg dat dolu. zatial som dala od noveho roku dva, tak hadam to nejako tak vyjde...xixi

a co sa tyka, nela111 tych otazok doktorovi. ja som sa moc na tie lymfat. ani nechcela pytat, lebo je mi to proti srsti pytat sa, ked viem, ze ten doktor vie vsetko najlepsie a preco by viedol rez tak aby narusil lymfaticke, on ma podla tej otazky hned odhalil, ze som z fora a ze som sa mala na to spytat... ale nevadi, pekne mi to vysvetlil, i ked teda som si aj myslela, ze mi to povie, ze on nereze cez tie uzliny aby ich neporusil, samozrejme... keby ze su zdurene nejako moc, tak by to mozno zasiahol, ale to si on vsetko prekontroluje...
inak mna vobec nekreslil, len pomeral. ale tych 450ml povedal hned ako soms a vyzliekla, len potom ked aj poskusal elasticitu koze a trosku aj hrudnik, tak zistil tu asymetriu a rozhodol sa pre rozlisnu velkost implosov...
a na tie pery som sa pytala sestricky, ze 1ml sa samozrejme da rozdelit tak, ze pol do hornej pol do dolnej, ale ze by to vobec nebolo vidno, takze by som dala vyse 500 eur sa nieco, co ani nepostrehnem. a zas tych 2ml sa ja bojim. lebo ten aquamid je uz nastalo. tak rozmyslam, ze vyskusat najskor u nas v takom skraslovacom studiu, ze si dam zvacsit tou kyselinou hylau... a uvidim potom, ak by mi to svedcilo, tak by som si to dala urobit aj neskor. zatial su prioritne prsicka... xixi...

maria1113

silviklh, mrkla som na bodynku, dobré ich má, tak akurát, tak ak máte podobné miery, tak si daj tiež tých 370ml

silviklh

bodynka ma tak isto pod aj cez prsia,ako ja,a tiez ma 375ml,viem,ze na kazdej ukazu inak,ale toto velky rozdiel medzi nami myslim nebude

silviklh

nevytrčali,ako myslis?do stran?to nebudu,an inemozu,to on by mi take nedal.keby so msi napr.chela dat 400,to by uz trcali do stran.len ja som fakt taka chuda,nechcem sa chvalit,ale miery mam,ako chcu od modeliek,ale nieje to tak,ze by so mto chcela,proste to mam tak.cvicim,ale aj jem normalne,teraz som vela jedla posledny mesiac,ale stale mam len 50kil :-( ale s tymi trciacimi rebram inespravim nic :-( ja budem asi tak,ako bodynka.pozri si ju,kde ma fotku celej postavy

silviklh

maria1113,neviem,ci so mspominala moj nos,ja ho neznasam,i ked nikto na nom nevidi nic zle,samozrejme :-) no ja ho nechcem taky,tak kvoli nemu idem este raz.
a normalne sa zacinam bat,ci nebudem mat tie prsia zase az moc velke? :D asi hej,.ved som taka chuda,dokelu..:-( viem,ze na kazdej vyzeraju inak,ale ked si zoberiem,ze zajacik ma 330 a ake ich ma a ja som asi este chudsia,teda neviem,kolko ma,ale ja budem mat az 375...:-/ velm iso mchcela velke,ale teraz bohvie :D

zuzikk

korki,

akej si velkosti? myslim vysku, vahu, obvod... alebo pri tom poslednom parametri skor "malosti" :-)))

ja mam 177 a asi 63 kg, tiez by som chcela take 400-450, mam podobny zaklad ako ty, teda aspon podla fotky.
aby som vedela ci si aj ja mozem take pytat pri tychto mojich mierach :-)