Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

nela..:o) ze su velke? prave som pisala v tom predoslom, ze nevedno preco,ale jeden bol nizsie..ale to posunutie pomohlo dost...

adelaide

kleopatra dakujem, to je fakt povzbudive !
zuzkas diiiki. inak tie nazory co tu behali ja som asi tak ako barbora pise v poslednom. mne sa tvoje velmi pacia, jasne je tam mala odchylka,ale to uz je na tom ako sa na to bude pozerat.Snaz sa co najpozitivnejsie..a s dr. to preber, preco nie!

adelaide

bodynka a kolko ti klesli? nesli len tak prirodzene nizsie? ako to vyzera? nechce sa ti dat foto?
mam trochu klud.
bola som sa okukat v kupelni, no baby na fotke sa zda ake ich mam male ale v skutocnosti su fakt poriadne!ani nahodou malee. uvidime ako to bude dalej. naholo su fakt poriadne, v tielku su akurat.

bodynka

silviklh ty si musela dobre dozadu citat ked ves ake som mala mieri.. ja si ich sama nepametam:/..Mne tiez vravel ze aj 400 sa mi zmesti.. Aj by som si ich dala ale napada ma ci som si nemala dat len 350 ml.. Mne prsia klesli:( neviem ci boli tazke alebo co.

Nela111

silviklh
Ja na tvojom mieste by som si radsej dala mensie. 375 sa mi na teba zdaju vela, najma ked si taka chuda. Aby potom "nekricali".

adelaide

ahojte babyyy
vsetkym dakujem, dakujem , ste zlate ze ste sa tolke vyjadrili..ledva som to precitala (meskala som 6stran), mam doma lazaret, 3 chore deti..len zrazam teploty a pisem si komu som kedy co dala..A pestujem a lutujem...
No ja som tiez spokojna, akurat mam taky divny stav, teda stale som taka jak v klietke, ten pas ma strasne vytaca, ale bojim sa toho posuvaneho implosu (neviem kto sa pytal, fakt prepacte, bol prost enizsie a po 10 dnoch sme ho posunuli na rovnaku uroven ako druhy) aby sa proste zrastol a neklesol zas dolu. Takze si to nejak "neuvedomujem" a este tie nove prsia "neuzivam" ani nejak neobzeram..len sprcha..podlepit..a zabalit...tak moj cas este pride
Vecer napisem toho viac.
a ste pekne ukecane :o))))
a korki tesim sa ze si takto dopadla..
a kleopatra ano idem pozriet ako ti odpuchali a vystupovali..diki za tip..:o)
a maria hned som si odlepila a pozerala ci su uz rovnako..myslim ze su!

mimuska 85

ahoj maria už je to v pohode :-) mam sa fajn,akurat sa idem osprchovať a ponatierať modriny :-) už som aj konecne spala 8hod. a ty ako?

kleopatra4589

silviklh

Hmm.. to je zvlastne.. ja som si piercing vyberala tesne pred opkou :) aj to som si honevedela z nosa vytiahnut, tak sestricka mi povedala, ze to urobi, ked zaspim po narkoze.. ale nakoniec sa podarilo :)

lubs

Ja viem, ze nemohla :) Ale napriek tomu som pevne a naivne duuufala.. :) Jasne, pridam foto.. len este neviem kedy, lebo to by ma musel niekto odfotit.. momentalne som sama doma, tak musim pockat kym pride frajer .. :) Az take velke nie su.. fotky trosku skresluju.. ale myslim, ze k postave su tak akurat.. mozno aj trosku vacsie by som brala .. :)