Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

zuzikk
no jasne že som kukala ...zo začiatku to bolo pre mna dost nepríjemne ale čím viac videí som kukla tým som to znášala lepšie a teras už pohoda :-D

zuzikk

no, ako cele zle... ja som to pozerala s mamou, a ta sa v operaciach a podobnych veciach vyziva a nic to s nou nerobi, ale toto nezvladla ani ona :-)))))

kebyze nemam prsia minus trojky tak sa na to po pozreni tych videi vykaslem :-D

zuzikk

no dievcata... ja som bola dneska strasne "husta" a odhodlala som sa kuknut si nejake videa na youtube a kukaj.sk...
uz ste sa niektora odvazili si nieco take pozriet? ja som bola hrozne zvedava ze co ma caka, tak som to pozerala so zakrytymi ocami a jednym okom som sem-tam kukla cez prsty. rezy cez prsnu ryhu a cez pazuchu som takto este zvladla, ale cez dvorce..... uffff.... nemam na to zaludok, asi som to nemala pozerat. prepadla vas niekedy taka zvedavost?

Luxury

kleopatra - dakujem, hmm, no ja ho tiez neviem vytiahnut, uz niekolko rokov mam ten isty, bo ho neviem vymenit...tak to teda bude...:( ale istota je gulomet, vdychnut bz ho nechcela, aj ked ten moj nie je na zatvaranie, iba nasunuty...

Korki - ja si nemyslim, ze by mal Trska o cca 600€ mensiu cenu len preto lebo operuje v PD, skor to asi bude v znacke a tvare implosov...tiez sa mi ta cena nezda, elbo vsade co som citala, platili u neho baby cca 2800€....ale ktovie:)

korki

nique, dik za info... a ty si bola teda u dr. trsku v cibamede v PD??? stale sa mi nezda ta suma. ved tu baby pisu cca 2900 eur...