Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

korki a ti dal vysoky,ci stredny profil?pozri si tu tabulku,ci sa ti tam nezmesti aj stredny profil,aby si ich mala pri sebe.
aj ja sa tesim.ja mam este 122 dni,ty teda 135 :D ja to pocitam ako sialena,no :) ale prejde to rychlo! ja idem k nemu este na jednu konzultaciu,20.maja

korki

maria, zuzkas, nela111 diky baby. fakt som rada, ako to vcera vsetko dobre dopadlo, aj ten termin, aj velkost... som sa bala, ze ked nemam ziadny zaklad, ze mi navrhne nejako do 300. ale potesil ked zahlasil 450ml, ale potom uvidel asymetriu hrudnika. jednu stranu taku prehlbinku, tak tam da tych 450 a druhy bude 400... trosku sa bojim, aby ten rozdiel potom nebol vidno a neriesila som hned reopku. ale verim mu, ze vie co robi a aj mi ich ukazal a fakt tam velky rozdiel nebol, ved len pol deci a to v podstate nie je vela, vraj mi to akurat vyplni tu priehlbinku na hrudniku...

ale mne aj preto tak vela navrhol, lebo ja som taka velka. aj sam to povedal, ze mam siroky hrudnik. namerali sme pod prsiami 84 a cez 88 a pooperacnu mi napisal 80C. tak uz sa len dockat toho juna a bude... a verim, ze pri dvoch deckach sa ani nenazdam a pojdem na to...
silviklh, tak to sa tesim, ze to mame tak blizko. budeme spolu vsetko prezivat. tesim sa...

zajacik_006

Nela tie reakcie boli pozitívne a hlavne,že čo budem robiť v lete s tými mužskými pohľadmi. Ale ja som povedala,že mne hľadeli do výstrihu aj keď som tam mala dve vyťahané kožky.:D

Nela111

zuzkas
Ty si aky googlovac! :DDD Diky moc. Mne sa jej prsia velmi pacia (tvarom aj velkostou), vzhladom na jej postavu akurat.

zuzkas

nela takže na tej druhej stránke je to napísané,že tam jej to robili.to už je hádam pravda,aj mne sa jej prsia páčia a celkovo má peknú postavu!