Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

korki - hahahaha..som sa rozosmiala - ze odrodene a dorodene!! :)) Hej, aj ja si myslim, ze pre NEmaminky rata s urcitou "rezervou" do buducnosti..

korki

luxury, veru odhlalil. ved tot u uz aj spominali baby, ze cita, ale on mi povedal, ze sem kukne semtam, aby vedel, ako sme spokojne, ci uz s jeho pracou, pristupom a pod... aj toto je vlastne sucast jeho prace a reklama...

korki

zuzikk, drzala drzala. akoze takto sa mi zdali velke, ale ked to daju do tela, tak sa to strati, xixi
len ho poziadaj o to maximum, co ti moze dat...

ale baby, je zas aj rozdiel, ci uz ste maminky alebo nie. prva otazka bola, ze ci uz mam odrodene a dorodene a ja ze ano, to bol rad a preto daval maximum, lebo vacsinou na prvykrat pre tie, co este nie ste maminky asi dava trosku menej, lebo po detoch zvyknu prist na reopku a samozrejme zvacsenie, tak aby bola este nejaka rezerva.. ale to su len moje dohady, takto to uz on nehovoril. to len dedukujem aj podla nas ostatnych....

Nela111

korki
Ja uplne rozumiem, co sa tyka tych otazok doktorovi.. :) K tvojej asymetrii - kukam a kukam na tvoju foto v galerke, ale ja spominanu priehlbinku nikde nevidim. Kde ju mas? Myslim, ze tu velkost (400, 450) ti navrhol dobre.

Ja rozmyslam, ze by som normalne tiez uz teraz isla na konzultacku, lebo som strasne ZVEDAVA, ze co by mne navrhol! (a co by zistil, mozno nejake abnormality, co som si ja za cely zivot nevsimla, hehehe) Aj ked uz som viac-menej rozhodnuta, ze implose si dam az po prvom mimi..

korki

silviklh, urcite by ti dr. nenavrhol, keby ti mali vytrcat alebo co. vies, aky maly rozdiel je tam pri 50ml. aby si zas potom nelutovala...
tak ty ides na tu druhu konzultacku ohladom nosteka???

korki

zuzikk, fakt to zavisi od hrudnika, aky siroky velky plochy ho mas... ja som si aj myslela, ze mi tak navrhne, tych 400 urcite a aj sa tak stalo, ale to som na to prisla podla vas, galerie atd...

maria a ja sa nebojim tej velkosti, len toho rozdielu 50ml, ci to tak naozaj vyplni tu priehlbinu, ako to on mysli... bojim sa, aby som si ja nepripustala ten velkostny rozdiel a neriesila to potom...
kamoska ma nahovara, aby som este isla na konzultacku aspon teda k jednemu dr. aby som si bola ista, ze ci mi povie to iste a pod... ale mne sa veru uz neste nikam...

a silviklh, preco este ta jedna konzultacka. nemam si aj ja zajednat jednu???
ale je pravda, ze ja ta mozno aj predbehnem, ale to len teda ak budem mat este stastie a niekto vypadne aspon teda 2tyzdne dopredu, aby sa to vsetko stihlo povybavovat... lebo ja som ochotna ist aj zajtra pod noz....

zuzikk

korki,
tak to sme priblizne rovnako velke, takze mozno aj na mne by 400 vyzeralo ok. kedy mas opku? ja idem na kozultaciu az 1.4 a opku asi az na jesen. tak dufam ze si ta este stihnem "omrknut" dovtedy :-) aku velkost by ti to malo spravit? drzala si ten 400ml implos v ruke? nezdal sa ti moc veliky?
ked uz do toho idem, tak nech to stoji za to....

korki

teda baby, vysoky profil, to ako zistim, ci mi dal vysoky??? mne sa zda, ze hovoril vysoky, a implose su znacene, ze eurosillkony 81 450

zajacik_006

Silviklh
a ty máš akú výšku a koľko ml ti navrhol dr? Dívala som sa aj ja na Bodynku,ale ona mala väčší základ ako ty.