adelaide
Mna ten pas neskutocne vytacal, dokonca to pre mna bolo to najhorsie z celej operacie- az som zufala bola... ale tych par dni sa vydrzat nejako da..
Ja som dokonca tesne po opke aj lutovala, ze som sa do toho dala.. Pas ma neskutocne tlacil, ruka mi opuchla, prsia boli opuchnute, velkostou ine, bradavky kazda do inej strany.. ale v tomto pripade trpezlivost fakt ruze prinasa :) Teraz keby som sa mala znova rozhodnut ci ist alebo nie.. tak ani sekundu nevaham.. a celym tym trapenim si prejdem s RADOSTOU :))
Luxury
Ano, mal by sa.. Ja som si to nevedela najprv vybrat.. tak sestricka povedala, ze oni to skusia, ale keby neslo, tak to tam hoci nechaju.. ae nakoniec sa mi to podarilo. Je to vraj kvoli tomu, ze ked ti pocas narkozy daju na nos tu vec na dychanie, ci co to je.. tak sa moze stat- pri pumpovani vzduchu, ze piercing vdychnes- a mohli by nastat komplikacie.. Zevraj sa im to este nestalo.. ale raz mali taky pripad, ze pocas opercaie zistili, ze cast piercingu chyba- teda to zapinanie.. zostresovali, ci ho pacientka nevdychla.. ale nakoniec sa nasiel niekde pomimo :) tak odvtedy to radsej davaju von, pokial je ta moznost..