Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Bodynka,a ma tu este niekto taký prípad ako ty,ze klesli? to veru nechcem.ale je aj tak podla mna jedno ci tych 350 alebo 375 ci podla teba nie.ja este stale nie so mskalopevne aj tak rozhodnuta,...mne sa tvoje velmi pacia.tam,kde mas celu postavu,su uzasne.bohvie,preco klesli :-( je tu este neikto,znova sa pytam :-)lebo so mtu este nic nepocula.

kleopatra,luxury

ale ja mam piercing v pupku,myslite,ze ten musim?lebo mne to pride dost odveci!nema preco vadi.a ja si ho este ani nemozem dat von,az v oktobri bude rok a v ppku sa az po roku moze menit,prvykrat vybrat...neviem,koho sa mam spytat,nemate dakeho maila na sestricku,alebo koho,dr.nejdem s takymito hovadinkami obtazovat :-)

Flow333

Adelaide
vôbec to nechápem zle. Vidíš. Cakala som bomby a efekt menší ako Kleopatra či barborka. No každá sme iná.
Bellinka
neviem. Uvidis čo ti DR povie na konzultácke. Ja chcem hlavne dosiahnuť, mat ich spolu

adelaide

flow dufam ze to nechapes zle. ja ti fandim, a na mne by sa aj 600vky asi stratili.alebo urobili efekt a la kleopatra & barborka.baby! to je nespravodlive! aj ja chcem mat 50 kg ! :o))))))

adelaide

vladka. podla mna platis za vsetko..neviem..

no baby. tak som dnes dala konecne taku poriadnu sprchu,aj telove mlieko konecne a vykkkukavala som sa. tak flow stale si hovorim co tu fnukas ale moje su male tiez !! hahahah. fakkt. ale nevadi. ja som moc velka proste. prsia su pekne, hadam to trojky budu. uz aj pazuchy si dobre citim, aj tie jazvicky..uz je to leeepsie ovela. a ruka je taka jak keby som sa pobila niekde.

a to video- na to ja baby zaludok nemam.
ako to tam rvu spod pazuchy? puziva dr. nieco? nejaku tyc som pocula..ale to neverim ! to snad ne..no blondinovske dotazy..odpustte

katka33

Mondan,
chodis sem este? Pozeral som si tvoje foto a spatne citala co tam bol za problem a ja viem ze nie vzdy to vyjde, ale mne sa neche verit, ako sa ti to mohlo stat, neschudla si rapidne? Mne to pripada, ako keby ti ten implantat vlozili zospodu ale pod zlazu, nie pod sval, nechapem ako sa pod svalom dokaze ten implantat takto zosunut. A hlaven 9 mesiacov po! A to s tym porusenum nervom a stratou citlivosti ma desi taktiez. A z toho vysvetlenia som ale nepochopila, co bolo vlastne dosledkom, ze sa tie implantaty takto ulozili. nechem sa robit mudra, ale mne to pride, ako keby naozaj boli vlozene pod zlazu a nie pod sval..aspon z fotiek to tak vyzera, takolko vrchna cast je pekne natiahnuta a je takmer vidno obrysy toho implantatu a akoby pod nim bol tvoj povodny prsnik. A aky mas dojem po tejto skusenosti z doktora?Myslim, ze mu doverujes, kedze ides k nemu na preoperaciu a je fajn ze ti to takto chce vybavit, tak prajem nech ti ten cas rychlo ujde a nech si zase v poriadku!!!

zuzikk

zuzi 16

tu su tie dvorce:
www.kukaj.sk

a na youtube si musis dat:

"breast augmentation"

ja som pozerala v anglictine
.
ale vazne, ak mas slabsi zaludok tak to nepozeraj :-D