Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

bodynka,
pozerala som tvoju galerku, ale ani náznakom tam nemáš najmenší problém:-))jedine ak si tam nepridala aktuálne foto..ale prajem ti aby to nebolo nič vážne a mala si všetko o.k. A inak máš supeeer prsia:-)))))))

Nela111

barbora10
Barborka, ty si mala kolko pod prsiami a cez prsia a ake cislo podprsenky PRED opkou a aka si vysoka? (Urcite sa to tu uz spominalo, ale nepamatam si.) Nove prska mas absolutne UKAZKOVE!! :)

silviklh

tak aspon,ked sa to nemusi platit,ja som sa zlakla,ze áno...ale verím,že sa mi to nestane.
mondan,dopadne to dobre,neboj a ty bodynka,ak sa teda rozhodnes potom s tym nieco robit,drzi mti palce.lebo mne osobne sa tvoje najviac pacia :)presne take by so mchcela,tam kde mas celu postavu,to je proste krasa :)

mondan

bodynka,
zabudla som napísať, že aj mne to začalo tak 4-5mes. po opke a v novem.-decem. to bolo najhoršie a je to také dodnes..