Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

maria,dohodli sme sa povodne na 350.to ja so msi zmyslela 375,lebo tam nie je ani rozdiel velky.ja deti chcem,ale iba jedno,aj to o takych 5 rokov asi az.a mozno som neplodna,ako si aj myslim,tak mozno nebudem mat... :-(

maria1113

bodynka a kedy máš kontrolu? Keď si bola na kontrole po šiestich týždňoch, tak vtedy nebol vidieť ten posun?

Nela111

silviklh - robil mi ho cely. Ano, som spokojna, i ked nie na 100%. Mozno na takych 90. Ale to mi staci, netrapim sa tym. Moj pocit zo seba samej, myslim z mojho fyzickeho zjavu sa oooovela zlepsil hned po opke. A tiez chvilu (par mesiacov) trvalo, kym sa nos akoze "usadil".

bodynka

nie nemam ani neplanujem deti.. Riesit? no neviem preto cakam co napise mondan a Zuzkas..
A ked nic nezistim pockam si na kontrolu..

Nela111

Adelaide - ty mozes byt maximalne spokojna s vysledkom. Prska su skvele, a tvoja postava tiez! :)

No, ja sa uz 4 roky bezuspesne pokusam schudnut 4 kg! :(( Nie je to vela, ale pri mojej pazravosti (najma na sladke) je problem zhodit aj dve.

silviklh

Nela111,a tebe robi llen spicku nosa,alebo cely? si spokojna?

maria1113,myslis,ze si mam dat este menej,ako 350?