Bodynka,
ja neviem ci tie nove foto este nie su zverejnene, ale ja v tych co su tam nevidim ziadny problem. Neviem ako myslis, ze ti idu do boku, ale podla mna je prirodzenejsie.Napr. Barborka 10 ich ma asi viac pri sebe,ale to vsetko zavisi od nasho zakladu- aky sval a tvar sme mali pred operaciou.
Barborka 10
Krasne...a tie jazvy vobec nie je vidno, neuveritelne.
Inak spatne som si pozerala chat a objavila som tam....pardon a ospravedlnujem sa dopredu ak sa zase niekoho dotknem...ale docitala som sa tam ze v Novamede si za konzultaciu musis ist zaplatit do bufetu a potom blocek doniest sestricke...;););) no tak toto ma uz rozosmialo uplne. Ach jaj, jaj....vselico sa tu clovek dozvie a ja viem ze zase vsetky poviete ze to nie je problem...nie je, ja viem....mna len zaraza ako ich to napadne?!?!Ale u Jezovitovej mi sestricka z ruky zobrala 20 euro a ani potvrdenku mi nedala a ked som sa na to opytala ostala vycudovana ze ci ju potrebujem.V 1969 sme poslali muza na mesiac a v 2011 si chodime platit konzultacky do bufetu. Nic v zlom, baby, vsetko je v poriadku a su ine problemy, viem, viem.
No a co sa tyka tej elasticity koze, velmi sa obavam, ze sa mi stane to co Mondan, nakolko mam 50 kg a strie!!!Chapete, ale ja mam 0% podkozneho tuku a velmi, velmi tenku kozu.Mimicke vrasky mam uz asi 13tich. Myslim,ze sa tomu trosku pomoze, ak sa daju mensie implantaty..na prvy raz vela doktorov odporuca cca 300ml, potom je ten tlak na kozu mozno miernejsi.