Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

silviklh - moj priatel bol na laserovej operacii oci pred par rokmi. Nosil predtym dioptrie cislo 6 ci 7, a odvtedy nenosi vobec ziadne.

bodynka

ja by som ich osobne chcela len trosicka posunut. ked ich len trosicka pritlacim uz je to okej... A ty to mas v ramci reklamacie? platis nieco?

Nela111

Topuska
Dakujem za link na video!
Baby, mne je z toho spatne, ked sa divam na opky nazivo. Ked vidim ako tam vopchaju taku lopatku ci co to je, a potom prstami a tyckou tam spara vsade, akoby si vytvaral priestor v prsniku na implantat – to laicky dedukujem... Niekedy je fakt lepsie nevediet co a ako robia, ale tak clovek je tvor zvedavy, a najma ja! :D A preco to napichavaju injekciami pred tym? Aby tolko nekrvacalo? Inak, konkretne na tomto videu mi bolo divne, ze ju pokreslil az ked lezala na stole.. Ale aka tam bola hudba, normalne prijemna, hahaha... asi aby to clovek vydrzal pozerat. :-p

mondan

bodynka,
áno ideme to riešiť reopkou aj keď mi povedal, že horšiť sa to už nebude.Ale ja som toho názoru,že to nestálo málo a čo bude o 10 rokov? A neviem si predstaviť ako by som to skryla v plavkách, keď je to vidieť trochu aj v podprde.Ja ale nejdem len na skrátenie kože, ale ide tie prsia, alebo len časť ktorá celým tým prsom manipuluje posunúť. Prepáč ale neviem to napísať tak aby si to pochopila:-((Keby som išla len na skrátenie kože dalo by sa to aj v lokálke, ale tento zákrok musím absolvovať v celkovej anestéze.Tebe môžem poradiť akurát to , aby si išla k dr. a on ti povie či je alebo nie nutná reopka.Možno to nemáš také, aby bola nutná a aspoň sa potom nebudeš musieť trápiť..držím prsty.

silviklh

áno,ale tak som myslela,ja teraz ked so mpo troch dnoch bola na kontrole v BB,tak ze este mam asi take polky a ze ci to aj on mal,ze kedy sa mu to uplne vyrovnalo.lebo akoze an ija uz nemusim mat okuliare,ale citim tu polku,tak ma zaujima,kedy to bude ciste asi

maria1113

silviklh, na to už ani nemysli, lebo si to vsugeruješ a nakoniec si to privoláš a bude to pravda.
Brat bol na op. očí v máji 2010, čiže je 9 mesiacov od operácie a má všetko v poriadku, okuliare nenosí.

silviklh

maria1113
hej,ale asi ma osvietilo,nechcem velke,velke velke,take akurat,no ako bodynka,tie sa mi pacia aj k postave.ja totiz zabudam,ze chcem aj dieta...teraz chcem velmi prsia ,takze na ostatne nehladim :-) dneska so mbola prvykrat aj vonku,ten obraz je super.prosi mta,nemam sa koho spytat,spytaj sa bracha,alebo ak ty nahodou vies,po akom case sa mu uplne vylepsil zrak,ak ma teda nulky dioptrie...dakujem
a s tou neplodnostou,no ja si to myslim uz od 15 :D

bodynka

po piatich mesiacoch som to uz take mala.. alee aj na kontrole ked som bola som to uz mala nejake zvlastne, doktor povedal ze mam nosit pushupku ze ta to spravi, ale pushupka mi to tolko nedokazala nadvihnut. nosila som ju stale, ale pokles sa zvecsil.:(

maria1113

silviklh, ty si ale, prečo by si mala byť neplodná. Ja si pamätám, že si písala, že by si chcela aj 400ml, že chceš veľké prsia.