Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Ja som 168,plecia siroke 51cm, pod myslim 74 a cez 85, mam cez 33r a ziadne deti...vela zvierat kedze som v nadacii na zachranu tyranych ale ked uz raz zacnes, neda sa s tym prestat ;)Musim si poslat aj ine foto do galerky.

Ja som bola u jedneho doktora a ten mi dokonca navrhoval 245 a to z dovodu, ze moj prsny sval je sice dost siroky ale ze vzdy musi presahovat ten implantat aby to posobilo prirodzene koli tomu, ze mam velmi jemnu a tenku kozu. Druha mi zase povadala ze nie menej ako 330-350ml. Ked tu vidim baby ze niektore maju mozno aj take prsia ako ja, ale je vidno, ze stavba tela a kvalita okze je omnoho lepsia a daju si 400 a vyzera im to prirodzene. Ja by som povedala ze som nieco ako ROMIKA, ibaze mi medzi prsiami viac pretrcaju trosku viac rebra, ona ma 320 anatomy...anatomy musim aj ja, a myslim ze 300 bude pre mna uplne stacit. uvidime co mi navrne v stredu doktor. co sa tyka tvaru, ja ani neocakavam, ani nechcem aby boli pri sebe natlacene ako v push up-ke ked budem naha, to by na mne nevyzeralo dobre a vonkoncom nie prirodzene.Mne sa to dokonca aj paci ked idu tak od seba..ved v push up-ke budu spolu. Ked raz medzi nimi nemam maso, len kost a kozu, tam mi uz nikto nic nenatlaci. Implantat musi byt prekryty aj svalom, nie len kozou.Tak ako to ja chapem profil ti da objem, velkost implantatu zavisy od velkosti prsneho svalu a proporcnych dispozicii...ci nie?

bodynka

nella ano ja by som to najradsej ta chcela ze ich len posunut a nejak udrzat na tom mieste lepsie... Vecsie nechcem ani ja.. brala by som sice ale nechcem riskovat :)

Nela111

bodynka - a neda sa to riesit inak? Ze by POSUNUL implantaty? Pravdupovediac, neviem si na tebe vacsie moc predstavit.

barbora10

luxuri

ale ved aj mensie prsia su sexi!!!podla mna ide hlavne o ten tvar,nie?a ja som videla vela prs kde mali dievcata okolo 300ml a boli krasne,takze to nie je len o velkosti.a ako pises,nejdes si tym zarabat a a este vzdy si raz mozes dat vymenit za vacsie ak sa ti bude casom malit:)

Nela111

cayman - ak ma naozaj 180 cm a 45 kg - tak to asi nema v hlave v poriadku (nechcem nikoho urazit), a este k tomu 4ky kozy.. hmm..

cayman

ja uz sa v tych deformaciach prsnikov vobec nevyznam, lebo ked sa pozriem na svoju uctovnicku, ktora ma 45 kg, 180 cm ani gram tuku a KOZY stvorky, tak nechapem, preco jej nespadli...ma ich uz 10 rokov a jedine co ma zle, ze su moc velke

Luxury

lubs - :) dospela som k nazoru ze vacsie mi netreba:) zas nechcem mat daku ostaru, aj ked je to sexi, ale zas neplanujem si tym zarabat a chalanom sa pacim aj takto, tak co, ale ide o celok a celkovo to bude ok aj ked budem mat cca 300ml, aj som ciatla ze to mozno aj menej boli:))) ale asi nie, to sa len upokojujem.:)
aj ked baby tu su namotane na vacsie, naozaj mi to netreba, len nech to tam mam plnsie a nech to dobre dopadne cele.

barbora10

katka

veru jazvy nie je vidiet a uz vobec nie ked zdvihnem ruku.aj ked sa ma niekto opyta,ako mi ich vkladali a ukazem ze pazuchou,tak nechapu,ze ved nemam jazvu:)jazvicka tam samozrejme je,nikdy nezmizne uplne,ale ak sa to zahoji,tak je neviditelna.

a co si pisala mondan,tak prave naopak,lebo to sa stava prave ked je implantat pod svalom u ovisnutejsich prs a moze sa to stat aj po dlhsom case,alebo napriklad aj po kojeni,ale to zase neznamena,ze sa to stane kazdej:)