Ja som 168,plecia siroke 51cm, pod myslim 74 a cez 85, mam cez 33r a ziadne deti...vela zvierat kedze som v nadacii na zachranu tyranych ale ked uz raz zacnes, neda sa s tym prestat ;)Musim si poslat aj ine foto do galerky.
Ja som bola u jedneho doktora a ten mi dokonca navrhoval 245 a to z dovodu, ze moj prsny sval je sice dost siroky ale ze vzdy musi presahovat ten implantat aby to posobilo prirodzene koli tomu, ze mam velmi jemnu a tenku kozu. Druha mi zase povadala ze nie menej ako 330-350ml. Ked tu vidim baby ze niektore maju mozno aj take prsia ako ja, ale je vidno, ze stavba tela a kvalita okze je omnoho lepsia a daju si 400 a vyzera im to prirodzene. Ja by som povedala ze som nieco ako ROMIKA, ibaze mi medzi prsiami viac pretrcaju trosku viac rebra, ona ma 320 anatomy...anatomy musim aj ja, a myslim ze 300 bude pre mna uplne stacit. uvidime co mi navrne v stredu doktor. co sa tyka tvaru, ja ani neocakavam, ani nechcem aby boli pri sebe natlacene ako v push up-ke ked budem naha, to by na mne nevyzeralo dobre a vonkoncom nie prirodzene.Mne sa to dokonca aj paci ked idu tak od seba..ved v push up-ke budu spolu. Ked raz medzi nimi nemam maso, len kost a kozu, tam mi uz nikto nic nenatlaci. Implantat musi byt prekryty aj svalom, nie len kozou.Tak ako to ja chapem profil ti da objem, velkost implantatu zavisy od velkosti prsneho svalu a proporcnych dispozicii...ci nie?