Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

barbora10 - tie su krasne!, co si hodila link na omlazeni.cz. A na jej vymakanu postavu perfektne. Aj na take mensie 3ky by som tipla.

katka33

Bodynka, no uz vidim tie fotky. Podla mna to nie je hrozne, aj ked vidim, co myslis. Ten pokles myslim, ze bude mat kazda z nas..casom, v tvojom pripade je to zavcasu a myslim, ze keby mas mensie implantaty tak nemas vobec ziaden problem. Ono ta vaha implantatu urcite tlaci a taha a zalezi uz naozaj len na pevnosti svalu a koze ako rychlo to klesne.Ale myslim ze do roka prsia kazdej este klesnu, viac sa udasia v povnani s prvymi mesiacmi po operacii. Ale keby si nepovedala, tak tie tvoje prsia prebehnem, akoze su v poriadku, aj z boku vyzeraju pekne, mne to naozaj nepride ze by si tu opravu potrebovala...aspon nie teraz hned.

cayman

baby zalozim na FCB nick, aby som vam ukazala tie fotky a vyjadrovat sa k tomu budeme tu, aby sme ostali v anonymite. album dam verejny, co poviete?

barbora10

bodynka

ale ja myslim,ze doktor to dobre myslel s tym vacsim implantatom,lebo by ti asi viac vyplnilo tu hornu cast a potom aj tie bradavky by boli nizssie,pretoze tebe sa to moze asi stat pri tejto velkosti zas i ked ti to doktor napravi.fakt by to bolo uplne super,keby ti ich len kusok posunie.skoda toho,lebo prska mas fakt krasne.

cayman

bodynka videla kedze sme boli na dovolenke. a tym, ze ich ma uuuuplne narvane ma aj bradavky v rovine aj rovnake gule, skoda ze sa tu neda hodit fotka na plochu by som ich ukazala vo vystrihu.

Luxury

Barbora 10

ved hej:) napr.ty mas naozaj super prsia,aj super urobene, aj to super vyzera v obleceni a naha ani nehovorim:) ale aj na celej postave, no prsiska, kludne do pecka:))) ja by som sa s takymi nevzila, mozno by som mala aj traumu:) a o to asi ide, ze aj psychicky co zvladneme, predsa len je to zmena...

barbora10

bodynka

ano tie bradavky mas trosku vyssie,ale aj tak sa mi tvoje prsia velmi pacia,lebo aj tak mas krasny tvar a su uplne rovnake,ale na tej foto 38,by som povedala,ze mas zlu velkost podprsenky a je ti mala,takze aj preto ti vytrcaju bradavky.podla mna potrebujes vacsi kosik na tvoje prsia a bude to ok,ale je pravda,ze na tych prvych fotkach nemas bradavky az tak do bokov,ale najlepsie urobis,ak sa ukazes doktorvi a vyjdri sa ti k tomu on.