Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

silviklh, ty si ešte mladučká a nemáš deti, ty máš teraz určite dobrú elasticitu kože, ale ja by som na tvojom mieste zvážila výber veľkosti impl., keďže v budúcnosti určite chceš deti a kojením sa prsia deformujú, každá žena už nikdy nemá po kojení také pevné prsia ako pred. Tak si rozmysli, či si teraz nedáš o niečo menej, lebo po deťoch to bude zas inak vyzerať.

Nela111

Kocky, ak najdete niekde VIDEO opky prs CEZ PAZUCHU, prosim supnite sem link, lebo ja som nic nenasla, a rada by som to vidiet.

Ohladom opky nosa, ked ste to nacali - to co je za hovadina robit kompletnu rhinoplastiku (ked lamu aj kost) v lokalke?! Ved to by sa ani nemalo! V lokalke sa tusim moze iba spicka nosa, ta je makka. Mne robil komplet nos Dr. Cerven pred 7 rokmi, samozrejme v celkovej anestezii, a operacia uplne v pohode. Predtym som si pozrela mozno jedno video, aj to so zazmurenymi ocami, a ano, musi zlomit tu kost, ak ju ide robit nanovo, ale myslim, ze to raz silno klepne kladivom po tycke, ktoru da do nosa, a je. No a potom tie ostatne male kosticky musi nejako opracovat. Ale to si len myslim, lebo ja som vtedy nad touto opkou vobec nemudrovala.. :))

silviklh

maria,hej to jeto co som aj ja viela,ako jej tam daco vrazili a brusili a tak rýchlo a cela hlava sa jej triasla (bola ale uspata) ako si toto niekto moze dat robit v lokalke,nepochopim! a zazrak ze ozaj,ak oto umrtvia,ze to neciti...

bodynka a ides to nejako riesit?a nevies teda,preco sa ti to stalo?ty mas tiez pod sval,ze? zeby ozaj ta slaba koza?a ak ozistim,ze nemam pevnu kozu :D

Nela111

mondan - a preco sa ti zvacsili zlazy?? To, ze nemas skoro ziadnu elastickost koze ti povedal dr. uz na konzultacke? Drzim palceky, nech reopka dopadne super.

maria1113

ahoj flow, ja som minule pozrela video nosa v lokálke, no des, ako to vôbec môžu umrtviť, aby to žena necítila a potom tam vrazia a brúsia kosť

zuzikk

no, mne ani tak nevadilo ako to tam pchaju, ale ked vybrali tie dvorce a v strede prsnika zostala len krvava diera....a dvorec visel na vlasku naboku.... bleeeee :-))))))

Flow333

Majka
no kamoska bola na nos ešte pred rokmi a keď mi povedala že v lokálke videla ako jej ho rozdrvil kladivom mi stačilo. :/( ble