Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

čaute babule:-))som pozadu 9strán,takže som to prebehla len zbežne.bodynka niečo si sa ma pýtala,ale ja neviem že čo,tak to prosím zopakuj,lebo nestíham hladať...mimo témy,ale včera som robila koláč a pes mi šlohol z balkóna cesto,celú noc som s ním behala po vonku čo skučal a potom sme po ňom doma upratovali,už som myslela,že ho zabijem!

bodynka

na tej 38 som si to posunula fakt o milimetricky aby bolo vidiet ze hned uz su tam dvore, tu istu podprdku mam aj na c.15 .. tak vidiet rozdiel.. Aj doktor povedal ze vecsie mi vyplnia vrchnu cast ale ja nechcem vecsie aj sa bojim ze to nepomoze.. Strasne chcem aby ich podvihol.. Ved uvidim co mi povie.. Ozaj a na 36tke zas vidno troosicka to co mondan... take dvojenie, zatial len slabe a odfotit sa to moc nedalo.. ale je to tam. A ja sa bojim aj troska cvicit aby sa to nahodou nezvyraznilo,.. pretoze pri napnuti prs sa to zviditelni...

katka33

Baby a este sa chcem spytat na narkozu, viem ze kazdy to znasa inak, ale zevraj zalezi aj od anesteziologa, ake "koktaily' dokaze namiesat. Chcem sa opytat tych co to uz maju za sebou a boli u Cervena a Trsku, ako sa citili po prebudeni. Pocula som ze pri kratkych operaciach cca 1 hodina by dobry anestezilog mal odhadnut taku davku aby ti nebolo spatne po prebudeni...

barbora10

lubs

podla mna tie prska co som sem dala nie su vobec velke,len ta zena je velmi chudunka,ale prsia by som povedala take plne dvojky.ale ma ich krasne!!!ale je to aj o tom,ze ake sa komu pacia,lebo pojem dvojky,trojky je siroky,pretoze co ja mozem brat ako trojky,tak inemu sa moze javit ako male dvojky.

bellinka

silviklh:

ja som tiez bola na operacii laserom v septembri 2009 a som veeelmi spokojna a zrak sa mi upravil hned po operacii , uzasny pocit a to som nemala ani velke dioúptrie :)) takze odporucam :))

Nela111

Toto by aj mna zaujimalo - je lepsie pre NEpoklesnutie implosov, ak ma zena pevne, vypracovane prsne svalstvo? Ak dost posilnujem prsne svaly vo fitku (stroje, cinky), je to pre opku a vysledny efekt lepsie alebo horsie?

katka33

Bodynka, no uz vidim tie fotky. Podla mna to nie je hrozne, aj ked vidim, co myslis. Ten pokles myslim, ze bude mat kazda z nas..casom, v tvojom pripade je to zavcasu a myslim, ze keby mas mensie implantaty tak nemas vobec ziaden problem. Ono ta vaha implantatu urcite tlaci a taha a zalezi uz naozaj len na pevnosti svalu a koze ako rychlo to klesne.Ale myslim ze do roka prsia kazdej este klesnu, viac sa udasia v povnani s prvymi mesiacmi po operacii. Ale keby si nepovedala, tak tie tvoje prsia prebehnem, akoze su v poriadku, aj z boku vyzeraju pekne, mne to naozaj nepride ze by si tu opravu potrebovala...aspon nie teraz hned.